Home»Muzika»Kamasi Vašington objavio novi album i spot za “Street Fighter Mas”

Kamasi Vašington objavio novi album i spot za “Street Fighter Mas”

3
Shares
Pinterest Google+
Kamasi Vašington/ Photo: Facebook @kamasiw
Kamasi Vašington/ Photo: Facebook @kamasiw

Džez saksofonista i producent Kamasi Vašington objavio je drugi studijski album “Heaven and Earth”, a uporedo je predstavio i spot za singl “Street Fighter Mas” koji je je na digitalnim servisima objavljen početkom juna.

Spot je sniman u formi kratkog filma u kome Kamasi putuje kroz Los Anđeles a krajnji cilj je okršaj u arkadnoj video igri “Street Fighter”.

Kamasijev protivnik je aktuelni svetski šampion u ovoj video igri – Combofiend. S druge strane, Kamasija prati još jedan šampion u ovoj igri, momak poznat pod pseudonimom Gootecks, kao i producent BattleCat, poznat po saradnji sa velikim hip-hop imenima kao što su Dr. Dre, Tupac i Snoop Dogg.

Album “Heaven & Earth” (Young Turks) je u celosti komponovao, aranžirao i napisao Kamasi Vašington uz pomoć svog benda The Next Step, kao i jazz kolektiva The West Coast Get Down.

Kamasi je dospeo u žižu muzičke javnosti objavljivanjem svog prvog albuma “The Epic”, a po potpisivanju ugovora sa izdavačkom kućom Beggars Group dospeo je u sam vrh ove etikete.

Učestvovao je na projektu Everything Is Recorded i gostovao na izdanjima eminentnih izvođača kao što su Ibeyi i Run The Jewels.

 

Previous post

Povratak Žan-Lik Pikara... Patrik Stjuart ponovo na palubi Enterprajza?!

Next post

Ima li tajnih poruka u Bajaginim pesmama? Evo šta on na to kaže...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *