Home»Muzika»“Nedelja kad je otišao Hase 2″… Premijera nove pesme i spota Dr Neleta Karajlića na Mundijalskom trgu

“Nedelja kad je otišao Hase 2″… Premijera nove pesme i spota Dr Neleta Karajlića na Mundijalskom trgu

4
Shares
Pinterest Google+
Dr. Nele Karajlić/ Photo: Promo
Dr. Nele Karajlić/ Photo: Promo

Spot za novu pesmu Neleta Karajlića “Nedelja kad je otišao Hase 2” premijerno će biti prikazan u petak, 22. juna u 19:00 časova na Mundijalskom trgu (Trg Nikole Pašića).

– Ovo je u suštini pesma u kojoj govorim šta se dogodilo s nama od vremena kad smo čitali Oslobođenje i Politiku do današnjeg vremena kada komuniciramo na fejsbuku ili što bi jedan moj prijatelj rekao “Hase na fejsu, istorija u malom mozgu” – rekao je Dr Nele Karajlić i obećao da će novom pesmom i mini koncertom koji će tog dana održati napraviti fenomenalnu atmosferu za navijanje pred utakmicu koju naši reprezentativci igraju sa Švajcarskom od 20:00 časova.

Za samo sedam dana oko 20 hiljada ljudi uživo je pratilo utakmice Svetskog prvenstva na video-bimu površine 40 m2 koji je postavljen na Mundijalskom trgu, a kada igra naša reprezentacija vlada prava festivalska atmosfera, što praćenje utakmice pretvara u pravi užitak.

U petak, 22. juna atmosferu će dodatno podgrejati Dr Nele Karajlić, a sve posetioce Belgrade Beer Festa očekuje i koncert koji će on održati 16. avgusta na Ušću.

Ne znamo kako zvuči nova verzija, pa dok je ne čujemo…

Previous post

Koncert na Zidiću... Svetski dan muzike, Turisti i vi...

Next post

Putrid Blood se vraća kući... Promocija albuma "Poslednji Pozdrav" 7. jula u Slovačkom domu

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *