Home»Muzika»Homeland»Volite fank, džez i soul? Onda ćete zavoleti i “Come with me”, prvi singl Petra Z

Volite fank, džez i soul? Onda ćete zavoleti i “Come with me”, prvi singl Petra Z

3
Shares
Pinterest Google+
PetarZ/ Photo: youtube.com printscreen
PetarZ/ Photo: youtube.com printscreen

Ukoliko volite fank, džez i soul, onda čete da zavolite i “Come with me”. Posle višegodišnjeg iskustva “klupskih svirki” i saradnje sa poznatim muzičarima iz regiona, PetarZ pesmom “Come with me” i pratećim spotom prvi put predstavlja svoju autorsku muziku.

Sam komponuje, aranžira i piše tekstove, a “Come with me” prvi je u nizu singlova koje PetarZ sprema i koji će se naći na njegovom debi albumu.

Petar Zorkić je multiinstrumentalista iz Beograda. Svira gitaru, bas gitaru i perkusije, kompozitor je i pevač, ali i diplomirani sociolog koji se najudobnije oseća “u kariranim pantalonama i međ’ knjigama”. Upravo takvog ga i vidimo u zabavnom spotu koji je režirao Dragan Jereminov.

Photo: Promo
Photo: Promo

Na pesmi “Come with me” radila je mala, ali odabrana ekipa. Petar potpisuje muziku, aranžman, tekst, vokale, gitaru i bas gitaru, na bubnjevima je najvredniji beogradski bubnjar, Peđa Milutinović dok je na klavijaturama i perkusijama Marko Louis, koji je i producent pesme.

Petrov prvenac posvećen je njegovoj muzi i inspiraciji, a pisan je na engleskom jeziku. Zapravo, Petrov jezik je ljubav, univerzalni jezik sveta.

Njegova muzika je kombinacija žanrova, u njegovim notama prepoznajemo rock, funk, soul i blues, ali i reggae i disco muziku. Uostalom, poslušajte “Come with me”…

Previous post

ROKENROL JE I POLITIČKI STAV... Rodžer Voters na koncertu u Berlinu javno podržao Asanža

Next post

Jazz i arkadne video igre... Kamasi Vašington objavio novi singl "Street Fighter Mas"

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *