Home»Muzika»JOŠ SU SAVRŠENI, ALI NISU VIŠE MARGINALCI… Ozbiljno dobra svirka HLADNOG PIVA NA KALIŠU

JOŠ SU SAVRŠENI, ALI NISU VIŠE MARGINALCI… Ozbiljno dobra svirka HLADNOG PIVA NA KALIŠU

6
Shares
Pinterest Google+
Hladno pivo/Photo: Ivan Miladinović, promo
Hladno pivo/Photo: Ivan Miladinović, promo

Hladno Pivo proslavilo je 30. rođendan sa oko 7.000 obožavalaca, koji su gromoglasno pevali više od dva sata hitove ovog kultnog benda.

Koncert na Kelemgdanu počeo je u 21 čas svirkom benda (ne)normalni koji su od početka napravili odličnu atmosferu svirajući svoje autorske pesme – “Maske su pale”, “Nekompatibilnosti”, “Slika neprilika” i druge.

Kako to na koncertima na ovim prostorima obično biva, najveći broj publike je stigao posle 21 čas, pa je u jednom trenutku ulaz bio preopterećen, što je izazvalo zastoj. Problem je ubrzo rešen, a bend nije počeo svirku dok svi nisu ušli.

Hladno pivo/Photo: Ivan Miladinović, promo
Hladno pivo/Photo: Ivan Miladinović, promo

U 22 časa na binu su, kao druga predgrupa, izašli Savršeni marginalci i izazvali apsolutno oduševljenje publike, jer su svi tek u tom trenutku shvatili da je to ustvari sam bend Hladno Pivo i da su – sami sebi predgrupa.

– Mi smo Savršeni marginalci i želimo da čujete kako je Pivo zvučalo dok nisu postali komercijala – rekao je Mile Kekin i izazvao smeh i odobravanje publike. – Sada ćete čuti šta su svirali na njihovom prvom koncertu u SKC-u – dodao je Mile i zapevao “Pjevajte nešto ljubavno”.

Savršeni marginalci su odsvirali deset pesama s početka karijere Piva, a potom su momci zaređali sa svojim najvećim hitovima – “Mojoj majici”, “Svijet glamura”, “Ne volim te”, “Šamar”, “Samo za taj osjećaj”, “Zimmer Frei”, “Messi”, “Soundtrack za život”, “Trening za umiranje”….

Posle više od dva sata pravog spektakla i dva bisa koncert je završen u žestokom ritmu, a sedam hiljada ljudi je uglas pevalo: “Nije sve, nije sve tako sivo, kad imaš s nekim otić` na pivo…”.

POGLEDAJTE NAJBOLJE FOTKE S KONCERTA HLADNOG PIVA:

 

Previous post

Headliner na svirci Larske i Potopa 25. maja u Elektropioniru

Next post

IPAK MOGUĆA MISIJA... Završen 34. Valjevski jazz festival – New jazz moment

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *