Home»Muzika»(NE)NORMALNI I SAVRŠENI MARGINALCI gosti na rođendanskom koncertu Hladnog piva 26. maja na Kališu

(NE)NORMALNI I SAVRŠENI MARGINALCI gosti na rođendanskom koncertu Hladnog piva 26. maja na Kališu

3
Shares
Pinterest Google+
Hladno pivo/ Photo: Promo
Hladno pivo/ Photo: Promo

Članovi benda Hladno pivo uveliko se pripremaju da sa fanovima proslave svoj trideseti rođendan 26. maja na Kalemegdanu.

Momci iz Hladnog piva žele uvek da pruže priliku mladim bendovima da predstave svoj rad u nadi da će izgraditi uspešnu muzičku karijeru i ubuduće zajedno svirati na brojnim festivalima.

Tako će i ovaj rođendanski koncert početi u 20:00 časova svirkom dve predgrupe, koje će na najbolji način zagrejati publiku.

(ne)normalni/ Photo: Promo
(ne)normalni/ Photo: Promo

Prvo će nastupiti bend (ne)normalni, koji trenutno snimaja svoj drugi album, pa će publika moći da čuje i njihove nove pesme.

– Zadovoljstvo nam je da smo dobili priliku da sviramo pre benda Hladno pivo. Daćemo sve od sebe da zainteresujemo publiku koja dolazi na ovaj veliki događaj. Singl koji je izašao između prvog i drugog albuma zove se “Maske su pale“ i ta pesma možda i najviše podseća na pesme Hladnog piva pa je sigurno nećemo preskočiti – najavio je pevač benda Nenad Jelenković.

Posle njih nastupaju gosti iz Maribora, a koji u Beograd dolaze po preporuci članova benda. Slovenački bend Savršeni Marginalci je po rečima Mileta Kekina “najbolji cover bend Hladnog piva, da ponekad zvuče i bolje od njih samih”.

Pred Savršenim Marginalcima je veliki zadatak da to i dokažu, pa je pevač benda Rok rekao da misli da je Hladno pivo i danas OK, ali se čuje da su malo ostarili:
– Mi ćemo publici pokazat kako su zvučali dok su još imali kosu. Mislim da smo mi bez premca najbolji Hladno pivo tribute bend. To ne kažem samo ja, nego i svi moji frendovi – dodao je Rok koji će zajedno sa Bogdanom, Primožem i Tinom pokušati to i da dokaže na Kalemegdanu.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, DD Ticketsa i Gigs Tixa, a ostalo ih je još malo.

Previous post

Gaija posle pet godina objavila "U raju iznad oblaka", album u kojem se "čuje pidžama"...

Next post

Završen 3. Štrih fest... Nagrade i predstava "Dobri čovek" za kraj pozorišnog festivala u KC Čukarica

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *