Home»Muzika»Šinejd O’Konor se opet prenemaže na Fejsu: Slaba sam i usamljena, ali sam išla na terapiju zamene hormona i sada sam super…

Šinejd O’Konor se opet prenemaže na Fejsu: Slaba sam i usamljena, ali sam išla na terapiju zamene hormona i sada sam super…

3
Shares
Pinterest Google+
Šinejd O'Konor/Photo: YouTube printscreen
Šinejd O’Konor/Photo: YouTube printscreen

Pevačica Šinejd O’Konor se putem društvene mreže Fejsbuk obratila celom svijetu i podelila kroz kakvu životnu dramu trenutno prolazi.

Irska muzičarka tokom proteklih nekoliko godina muzički stejdž zamenila je boravkom u bolnici zbog niza zdravstvenih problema sa kojima se suočavala.

Posle rizične operacije histerektomije, u okviru koje joj je odstranjen gornji deo materice, Šinejd se oporavila, i rešila ginekološke probleme.

Ipak period nakon operacije je bio veoma težak za nju, posebno zbog toga što su je mnogi ljudi napustili onda kada joj je bilo najteže.

– Moram u Hitnu! Ne mogu normalno da dišem! Pišem vam ovo jer sam usamljena. Priča mog života. Volela bih da nisam sama na ovom svetu. Valjda nekome nešto značim posje svih ovih godina. U šoku sam jer sam ovoliko usamljena – napisala je pevačica svojevremeno.

Dok su joj obožavaoci davali reči podrške, i govorili da su uvek tu za nju, pevačica se distancirala od javnosti. A u međuvremenu se javio još jedan problem sa zdravljem, pa se Šinejd podvrgla operaciji jetre.

– Osećam se jadno posle operacije. Ne preporučujem vam da izgubite mnogo krvi… Tako sam slaba. Ali preporučujem vam terapiju zamene hormona. Iako vam glupi lekari to nikada neće preporučiti, ali ja se posle toga osećam odlično! Kao druga osoba! Podvrgla sam se tome pre dve nedelje – objasnila je muzičarka.

Previous post

ALICE IN CHAINS OTKRILI: Bouvi nam je bio inspiracija za novi album

Next post

Stonsi objavili DVD "From the vault: No Security" sa dosad neobjavljenim koncertnim snimcima

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *