Home»Muzika»SAD STVARNO DOLAZE… Pogledajte video pozivnicu Scorpionsa na koncert 10. juna u Štark Areni

SAD STVARNO DOLAZE… Pogledajte video pozivnicu Scorpionsa na koncert 10. juna u Štark Areni

4
Shares
Pinterest Google+
Scorpions/ Photo: Moritz Mumpi Künster
Scorpions/ Photo: Moritz Mumpi Künster

Pošto su decembarsku turneju 2017 pomerili za jun ove godine, Scorpionsi su pozvali srpske i fanove iz regiona da im se pridruže 10. juna na velikom spektaklu u Štark Areni.

Ceo bend se okupio da snimi ekskluzivan video poziv našoj publici, pred kojom će prvi put nastupiti u svojoj višedecenijskoj karijeri, dok je bubnjar Miki Di bio rado viđen gost na ovim prostorima prilikom koncerata grupe Motorhead.

Iako ovo leto obiluje dobrim koncertima i jakom festivalskom ponudom, Scorpions imaju ubedljivo najzahtevniju i najimpresivniju produkciju – od cat walka, ogromne bine, sofisticiranog lajta i najmodernijih LED ekrana do najnovijeg ozvučenja.

Fanovi će imati priliku da u Štark Areni čuju najveće hitove – od “Still Loving You” i “Wind Of Change” do “Rock You Like A Hurricane” i “Tease Me, Please Me”.

Ulaznice za ovaj spektakl su u prodaji na blagajnama Štark Arene i Bilet centra, na svim prodajnim mestima Eventima,  dok prethodno kupljene ulaznice ostaju važeće za ovaj datum u istim kategorijama.

Previous post

Budite deo ekipe... Terminal Music & Arts Festival 29. i 30. juna u Somboru

Next post

BAJAGA I INSTRUKTORI UMESTO PARNOG VALJKA na manifestaciji "Bečej noću"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *