Home»Muzika»ROK PLANETA PONOVO U AKCIJI… U Kraljevu održan prvi ovogodišnji koncert iz serijala “Gitarom kroz škole”

ROK PLANETA PONOVO U AKCIJI… U Kraljevu održan prvi ovogodišnji koncert iz serijala “Gitarom kroz škole”

5
Shares
Pinterest Google+
Rok planeta/ Photo: Promo
Rok planeta/ Photo: Promo

Akcija udruženja Rok planeta “Gitarom kroz škole” ponovo je krenula Srbijom. Prvi ovogodišnji koncert održan je 25. aprila u EST školi “Nikola Tesla” u Kraljevu, pred velikim brojem učenike i profesora.

Bio je to prvi put da Rok planeta nastupa u srednjoj školi, a razlog za to je taj što su neki članovi sad već srednjoškolci. Postali su stariji, zreliji i veštiji, i spremni da nastupaju i pred malo starijom publikom.

Direktor škole “Nikola Tesla” izašao je u susret i mladim rokerima i učenicima obezbedivši termin u sali i skrativši časove, kako bi bilo dovoljno vremena za koncert u međusmeni, kako đaci ne bi izostajali sa nastave.

Koncert je trajao skoro sat i po, a nastupila su tri sastava iz udruženja Rok planeta. Publika je aplauzima pozdravljala svaku pesmu, a program su činili hitovi domaće i strane rok muzike.

Da podsetimo, udruženje je nedavno pokrenulo i svoj sajt na OVOJ ADRESI, kao i YouTube kanal “Rock Planeta”, u nameri da se ubuduće  posveti i autorskom radu sa mladim muzičarima i na taj način još efikasnije predstavi javnosti.

Previous post

"Sloboda" je na slobodi... E-Play promovisao novi album u Parobrodu

Next post

Finale MTS VISION festivala kratkog filma 3. maja: Pogledajte specijalne emisije o spotovima regiona...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *