Home»TV»Emilija Klark ima važnu poruku za fanove “Igre prestola”

Emilija Klark ima važnu poruku za fanove “Igre prestola”

3
Shares
Pinterest Google+
Emilija Klark/Photo: YouTube printscreen
Emilija Klark/Photo: YouTube printscreen

Zvezda megapopularne serije “Igre prestola” Emilija Klark, čuvena majka zmajeva, pozvala je sve ljubitelje krvave borbe za presto da se prijave za nagradnu igru koja im može omogućiti prisustvo snimanju serije u Belfastu i druženje sa glumcima.

Nagradna igra pokrenuta je putem kampanje na Omaze internet platformi. Sve što fanovi treba da urade jeste da uplate sredstva za podršku fondaciji RCN (Royal College of Nursing) koja se bavi unapređenjem zdravlja i nege bolesnika, promocijom nauke, edukacijom medicinskih sestara i slično, piše Klix.

Svi koji podrže RCN, odnosno, uključe se u kampanju, potencijalni su dobitnici nagrade koja podrazumeva putovanje u Belfast i prisustvo snimanju finalne sezone “Igre prestola”.

– Udružila sam se s Omazeom da pružim mogućnost jednom srećnom dobitniku i njegovom prijatelju, kolegi, supružniku, ljubavniku, psu, majci, ocu, sestri, bratu ili bilo kome koga želi da povede sa sobom, da nas posete na setu. Pridružite mi se i poboljšajte negu bolesnika – poručuje Emilija  u promotivnom videu.

HL/Izvor: klix,ba

 

Previous post

NA 52. ZAJEČARSKOJ GITARIJADI BREJKERSI, PSIHOMODO, BEBE...  a Bili Ajdol pre koncerta postavlja kamen temeljac za Rok muzej

Next post

Švedska akademija zbog skandala menja pravila dodele Nobelove nagrade

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *