Home»Muzika»Gastarbajtersko-hipsterski bend stiže u Pančevo… Pero Defformero 20. aprila u Apolo Dvorani

Gastarbajtersko-hipsterski bend stiže u Pančevo… Pero Defformero 20. aprila u Apolo Dvorani

3
Shares
Pinterest Google+
Pero Defformero/ Photo: Promo
Pero Defformero/ Photo: Promo

U petak 20. aprila od 22:00 časova pančevačka publika će imati priliku da uživa u savršenom spoju nespojivog – koncertu benda Pero Defformero u Apolo Dvorani.

Veseli Novosađani će posle serije uspešnih nastupa po Srbiji i po zemljama regiona, zasvirati u Apolo Dvorani i tako predstaviti, uz svoje već poznate hitove (“Gastarbajter”, “Gotičarka”, “Metal sviraću”…) i svoja dva nova singla (“Hipster” i “Trebalo bi”) koji će se naći na predstojećem albumu “Muzika za ljude bez prijatelja”. Objavljivanje albuma očekuje se u drugoj polovini ove godine.

Pero Defformero/ Photo: Promo
Pero Defformero/ Photo: Promo

Pero Defformero je verovatno prvi gastarbajtersko-hipsterski bend sa ex-YU prostora koji energij i pompeznost heavy metal muzike spoja sa nakaradnošću turbo-folk pokreta i time čitav pokret, kao takav, izvrgava ruglu.

Sa njima karakterističnim humorom pristupaju izvođenjima na bini pa publici svaki put pružaju jedinstveni audio-vizuelni doživljaj muzike.

Ulaznice su u pretprodaji u Apolo Dvorani (Dom omladine Pančevo) po ceni od 500 dinara. Na dan koncerta, ulaznic će koštati 700 dinara.

Previous post

Punk/rock nedelja u Starčevu... Voodoo Healers i Kreativni Nered 22. aprila u Kreativnom kulturnom klubu

Next post

U nedelju počinje Treći književni maraton "Beogradski čitač" u Čuburskom parku

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *