Home»Muzika»I ZVANIČNO MEĐU BESMRTNIMA… Riči Sambora ipak svirao s Bon Jovi na prijemu u Kuću slavnih

I ZVANIČNO MEĐU BESMRTNIMA… Riči Sambora ipak svirao s Bon Jovi na prijemu u Kuću slavnih

3
Shares
Pinterest Google+

 

Bon Jovi/Photo: YouTube printscreen
Bon Jovi/Photo: YouTube printscreen

Bon Jovi, Moody Blues, Dire Straits, The Cars, Nina Simone i Sister Rosetta Tharpe su se u subotu pridružili muzičkom kraljevstvu tako što su ušli u Kuću slavnih Rock’n’ Rolla.

Riči Sambora, prvi gitariska grupe Bon Jovi, pridružio se ponovo bendu i u Public Auditoriumu u Clevelandu s njima otprašio evergrin hitove “You Give Love a Bad Name” i “It’s My Life”.

Uslov da bi pevač ili grupa ušli u Kuću slavnih jeste da je njihov prvi album star najmanje 25 godina. Američka grupa Bon Jovi svoj prvi album “Bon Jovi” objavila je 1984. godine. Klavijaturista Dejvid Brajan izjavio je kako je njihov ulazak u Kuću slavnih “božićno čudo”.

Moody Blues su na sceni izveli hit “Your Wildest Dreams”. Oni su prvi album pod nazivom “The Magnificent Moodies” snimili davne 1965. godine.

Pop izvođači novog talasa The Cars odsvirali su ovom prilikom svoju pesmu “Just What I Needed”. Oni su se 2010. ponovo okupili posle 22-godišnje pauze. Imali su kratku turneju, ali su potpuno neaktivni od sviranja na festivalu Lollapalooza 2011. godine. “The Cars” je njihov prvi album iz 1978. godine.

Legende soula Nina Simone i Sister Rosetta Tharpe, koje su bile inspiracija mnogim rokerima, ušle su posthumno u Kuću slavnih.

Previous post

PORUKA KOJA NE PRIJA BAŠ SVIMA... Ilustracije ovog Austrijanca najviše govore o - nama

Next post

DŽEJN BIRKIN OTKRILA PRIČU IZA NAJSEKSI PESME SVIH VREMENA: Postala sam slavna samo zato što sam bila lepa i što sam stenjala u pesmi

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *