Home»Muzika»Britanski duo Josienne Clarke & Ben Walker objavio novi album… Poslušajte kako zvuči “Seedlings All”

Britanski duo Josienne Clarke & Ben Walker objavio novi album… Poslušajte kako zvuči “Seedlings All”

3
Shares
Pinterest Google+
Josienne Clarke & Ben Walker/ Photo: Promo
Josienne Clarke & Ben Walker/ Photo: Promo

Britanski folk rock duo Josienne Clarke & Ben Walker objavio je novi studijski album “Seedlings All” za izdavačku kuću Rough Trade Records, a koji su ranije najavili singlovi “Bathed In Light” i “Chicago”.

Album “Seedlings All” možete da preslušate na ovom linku.

“Seedlings All” je prvo izdanje ovog dua i na njemu se nalaze isključivo autorske pesame, a na tu temu je Džozien Klark izjavila sledeće:
– Prvi put sam se suočila sa gomilom pesama koje otkrivaju sve moje nesigurnosti, strahove od neuspeha i naduvani ponos. Pesme na albumu se suočavaju sa mojim mislima i osećanjima vezanim za građenje ove karijere i njenog uticaja na moj privatni život i neprestanog preispitivanja da li je to vredno svega. Tematika je zapravo traženje unutrašnjeg balansa u svetu koji ne pruža nikakav balans niti sigurnost. Jedno veče se završi ovacijama i aplauzima, a već druge večeri svirate u praznoj prostoriji.

Josienne Clarke & Ben Walker su u više navrata nominovani za BBC Folk Awards što ih je dovelo do turneje sa Ričardom Tompsonom.

Album “Seedlings All” dostupan je na vinilu, CD-u i digitalnim servisima. CD izdanje sadrži i bonus disk na kojem se našla još jedna autorska pesma, kao i dve obrade.

Previous post

Osvanuli grafiti oko statue Dejvida Bouvija u Ejlsberiju, a jedva da je prošlo 48 sati od postavljanja...

Next post

Pevač sasvim izgubio kompas: Frontmen Eagles Of Death Metal izvređao preživele u napadu u Parklendu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *