Home»Kultura»Proslava 200 godina KUPEK-a 24. marta u teatru Le Studio…

Proslava 200 godina KUPEK-a 24. marta u teatru Le Studio…

3
Shares
Pinterest Google+

U subotu, 24. marta u teatru Le Studio održaće se proslava 200 godina KUPEK-a. U okviru muzičkog dela programa nastupaju: Rok kamp za devojčice, Ah Ahilej, Kralj Čačka i Nežni Dalibor.

Okvirna satnica programa:
– 17:30 – Rok kamp za devojčice
U međuvremenu će posetioci imati prilike da “uživaju” u razgovoru na temu javnih prostora u gradu, a i šire. Gosti: Ekipa iz Kvaka 2, Iva Čukić, Virdzinija Đekovic, Sanja Maljkovic…
– 21:00 – Kralj Čačka
– 22:00 – 22:30 – Ah Ahilej
– 23:30 – 00:00 – Nežni Dalibor

Nenad Marić, Kralj Čačka/Photo: Miloš Gojković
Nenad Marić, Kralj Čačka/Photo: Miloš Gojković

Iz KUPEK-a poručuju:
– Došao je i taj dan da smo dogurali do brojke 200. Punih 200…Dobro, možda koji KUPEK više ili manje, jer dobro je poznato da smo se odavno izgubili u prebrojavanju, ako smo ikad i imali kontrolu nad brojkama, ali to ne menja stvar da smo u ovih sedam i po godina postojanja KUPEK-a došli, eto, do otprilike 200-og izdanja. Ovoga puta pripremamo vam posebno izdanje Kulturno um(j)etničkog programa edukativnog karaktera. Posebno po mnogo čemu. Prvo, imaćete prilike da uživate u koncertima nekoliko naših bliskih prijatelja, u razgovorima, u očijukanju, u crtanjima, ali pre svega, u druženju. Zvanični deo programa počinjemo već oko 17 časova. U samom Le Studiju NoMara Marinkovic će vam sitoštampati majice KUPEK logom, ili nekim već drugim koji sami izaberete. Potrebno je samo da donesete neku majicu svetliju od crne boje i izlazite sa poklonom sa ove proslave. Ukoliko se ne snađete za majicu potrudićemo se da nabavimo pokoju samo za vas, ali ona će vas koštati onoliko koliko je koštala i nas. A ako baš insistirate moći ćete kupiti i neki od njenih radova.

Iako se to kosi sa KUPEK politikom, organizatori su prinuđeni da ovoga puta naplaćuju simboličnu ulaznicu od 200 dinara kako bi barem donekle isplatili izvođače.

Previous post

"Sevengreen" vikend... Hornsman Coyote nastavlja koncertnu turneju

Next post

Koncertni serijal Musicology Barcaffè Sessions predstavlja Bojan Z Modern Times Quartet u klubu Novi Bitefartcafe

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *