Home»Muzika»Homeland»Dva minuta ludila i garažnog panka… Šajzerbiterlemon objavio spot za pesmu “Opet on”

Dva minuta ludila i garažnog panka… Šajzerbiterlemon objavio spot za pesmu “Opet on”

3
Shares
Pinterest Google+
Šajzerbiterlemon/ Photo: dBox/ Produkcija
Šajzerbiterlemon/ Photo: dBox/ Produkcija

Beogradski garaž pank sastav Šajzerbiterlemon objavio je spot za treći singl sa debitantskog EP-ja koji je izašao u oktobru prošle godine. Radi se o dvominutnoj pesmi “Opet on”, za koju su spot režirali Igor Lazić i Jovan Dimoski.

Posle spotova za numere “Čudni ljudi” i “Na dno”, beogradski trio je rešio da vizualizuje jednu od svojih najstarijih pesama koja, kako kaže Andrea Kane u recenziji ovog videa, “dočarava esenciju njihovog zvuka i osećaja koji njihova muzika budi u slušaocu”.

– Svaki element ovog spota, od scenografije, preko kolora, do izbora likova, pleni svojom upečatljivošću. Neverovatno je da su Šajzeri u dva minuta uspeli da kompresuju toliko energije, ludila i prljavog garažnog panka… Pesma “Opet on” ne daje slušaocu nikakav osećaj sigurnosti, već mu izmiče i ono malo stabilnog tla pod nogama i baca ga u mašinu bubnja, basa i gitare, preko koje odzvanja pobesneli glas – stoji, između ostalog, u ovoj recenziji.

Šajzerbiterlemon će novi singl, ali i ceo EP i svoj dosadašnji opus, promovisati na koncertu u beogradskom Elektropioniru, u subotu 31. marta i to će, kako kažu, biti njihova najveća svirka do sada. Kao gosti nastupiće šabački bend Slonz, aktuelni pobednici Demofesta u Banjaluci.

Previous post

65. Martovski festival od 28. marta do 01. aprila u Domu omladine Beograda

Next post

Pravo iz Bruklina u Niš... DJ Amir 17. marta u klubu Feedback

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *