Home»Muzika»Definitivno poslednji tekst na ovu temu… Tool zvanično potvrdili da počinju snimanje novog albuma

Definitivno poslednji tekst na ovu temu… Tool zvanično potvrdili da počinju snimanje novog albuma

3
Shares
Pinterest Google+
Tool/ Photo: FAcebook @ToolMusic
Tool/ Photo: FAcebook @ToolMusic

Stvarno se već dugo govori i piše o diskografskom povratku grupe Tool, u zadnje vrime sve češće, da bi se kočano oglasili članovi bend i potvrdili ono čemu su se fanovi najviše radovali.

Američki progresivni metal bend Tool je i službeno objavio – počinju snimanje novog studijskog albuma.

– Posle svih godina pisanja i aranžiranja (i rearanžiranja) u potkrovlju, sada mogu službeno da potvrdim da su se momci preselili u veliki studio gde uskoro počinje snimanje novog albuma. Zadnjih dana članovi benda su se prilagođavali novom okruženju birajući postavke opreme i restoranske keteringe. Uzbuđen sam što mogu da najavim da će “zli” Džo Baresi (američki inženjer zvuka i producent op.a) još jednom umešati svoje sposobne prste u inženjersku kontrolu onoga što će kasnije sigurno ispasti remek delo iza koga stoji talentovana ekipa. Uštinite se ako želite, ali rečeno mi je da je sve spremno u ovom trenutku za predstojeća snimanja – piše na službenoj Facebook stranici benda Tool gde stoji i da će se periodično objavljivati isečci sa snimanja.

Prethodni studijski album Toola objavljen je pre 12 godina (“10,000 Days”). Dakle, bilo je krajnje vreme da stigne nešto novo.

Izvor: music-box.hr

Previous post

Bendijada... jedna Garaža, dva dana, šest bendova...

Next post

STIŽE LEGENDA... BRAJAN FERI 7. SEPTEMBRA U ŠTARK ARENI

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *