Home»Muzika»Homeland»A sad malo na engleskom… Singlom “Pray” beogradski Trigger otvara novo poglavlje

A sad malo na engleskom… Singlom “Pray” beogradski Trigger otvara novo poglavlje

4
Shares
Pinterest Google+
Trigger/ Photo: youtube.com printscreen
Trigger/ Photo: youtube.com printscreen

Posle tri objavljena albuma sa pesmama na srpskom, beogradski bend  Trigger novim singlom “Pray” najavljuje početak nove faze rada u kome će fokus biti prvenstveno na tekstovima na engleskom jeziku.

Kao i u srpskoj verziji, stihovi pesme su inspirisani, nažalost, uvek aktuelnom temom zloupotrebe religije kroz istoriju i spremnošću čoveka da verom opravdava svoje najniže porive i motive.

Originalna vezija “Kad savest te zaboli” objavljena ne na albumu “Vreme čuda”, pod etiketom Odličan hrčak.

Photo/ Facebook @bandtrigger
Photo/ Facebook @bandtrigger

– Mislim da smo objavljivanjem poslednjeg albuma zaokružili neku dosadašnju priču i najverovatnije okončali dosadašnji rad na srpskom jeziku – kaže pevačica i frontmen benda, Milena Branković i dodaje:
– Već duže vreme radimo na engleskom materijalu koji upravo završavamo, ali bilo nam je potrebno da budemo u potpunosti zadovoljni time kako zvuče nove verzije pesama. Zaista smo želeli da ta poetika i izraz koji gajimo u tekstovima na našem jeziku bude skroz prenesena. Trenutno radimo na još dva spota, a nakon nekoliko singlova naši fanovi će, kad za to dođe vreme, moći da čuju i kompletan album. Posebno nam je drago da su neki od naših prijatelja i kolega ponovo bili gosti u pesmama.

Trigger najavljuje seriju koncerata na kojima će tokom godine predstaviti svoj nov materijal, a grupa radi i na još nekoliko muzičkih videa.

Publika će moći da ih vidi i čuje već 10. marta u Domu omladine Beograda, gde će nastupiti zajedno sa bendovima Texas Flood, Bijesovi, NBG i Haunting Souls, na rođendanskoj zabavi MC Srbi, a ulaz će biti besplatan.

Izvor: musicpresssrbija.blogspot.rs

Previous post

NE KUKAJ, SMISLI FORU... Dok je Evropa stenjala pod snegom, neki su stvarali umetnost

Next post

NEBO IM JE GRANICA... Bijeljinski G.R.I.M.M. objavio debi numeru "Ponekad uzmem dah"

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *