Home»Muzika»Veče rezervisano za teške rifove i ritmove… Infinitiv, Brat i Sink 17. marta u GKC Užice

Veče rezervisano za teške rifove i ritmove… Infinitiv, Brat i Sink 17. marta u GKC Užice

3
Shares
Pinterest Google+

Ako volite teške rifove i ritmove onda je ovo prava vest za vas. U subotu 17. marta, u Gradskom kulturnom centru Užice, nastupiće bendovi Infinitiv, Brat i Sink.

Photo: Facebook @infinitiv
Photo: Facebook @infinitiv

Infinitiv je tročlani sastav nastao u Požarevcu krajem 2010. koji danas radi i stvara u Beogradu. Godine 2012. objavili su prvi EP pod “Deep inside”.

Posle dosta svirki širom Srbije i učešća na festivalima i takmičenjima (BDFL 2013, Majska gitarijada 2012), bend krajem 2013. objavili su i prvi album “U beskraj”.

Posle toga, Infinitiv je započeo koncertnu promociju pesama sa prvog albuma, kao i izradu i promociju pesama koje ce se naći na drugom albumu.

U julu 2016. bend je osvojio prvo mesto na Kuršumlijskoj gitarijadi.

Članovi benda Infinitiv su: Vuk Jovanović (vokal, gitara), Ivan Kostić (vokal, bas, sempleri) i Vladimir Petrović (bubnjevi).

Brat/ Photo: AleX
Brat/ Photo: AleX

Brat je užički bend inspirisan punk i hard-core muzikom koji je sve više prisutan na domaćoj sceni. Do sadaa su objavili tri demo snimka (“Fish in Ljubish”, “Imamo li problem”, “Years of struggle”), a u planu im je i realizaciju prvog studijskog albuma.

Posle nastupa u Beogradu (klub Doma omladine i HITH Fest), svoj dosadašnji rad će predstaviti i na ovom koncertu, gde će biti domaćini beogradskim bendovima, a užička publika zna šta može da očekuje od svojih sugrađana.

Članovi benda su: Ivan Radović (vokal), Nemanja Ilić i Žarko Jovanović (gitara),  Aleksandar Tomić (bas) i Žarko Basurović (bubnjevi).

SИNK/ Photo: Facebook/ Sink - SИNK
SИNK/ Photo: Facebook/ Sink – SИNK

Sink je bogradski bend nastao 2012. godine. Do sada su snimili dva albuma od kojih je prvi objavljen 2014. godine pod nazivom “Sve što nisam ja”, dok je drugo izdanje objavljeno i promovisano koncertom u Domu omladine Beograda u maju prošle godine pod nazivom “Pred stubom srama…”.

Sink se publici predstavio brojnim spotovima, gostovanjima kao i nastupima na mnogim festivalima od kojih su najzvučniji Exit festival, Kuršumlijska gitarijada, Vračar Rocks, Dev9t…

U svom dosadašnjem radu, bend je imao priliku da deli binu sa najvećim imenima domaće scene kao što su Ritam nereda, Love Hunters, Dža ili Bu, Ortodox Celts, Riblja Čorba, Kerber…

Bend aktivno promoviše novi album koncertima širom zemlje.

Članovi benda Sink su: Bogdan Nikolajević ( vokal), Nebojša Radovanović (gitara), Dragan Miočinović (gitara), Dejan Bogdanović (bas) i Stefan Stančić (bubnjevi).

Ulaznice za koncert u Gratskom kulturnom centru Užice možete da kupite po pretprodajnoj ceni od 200 dinara.

Previous post

Da li znate kako zaista izgleda Internet?

Next post

Nepostojeća grupa Cmok ima novi postojeći singl "Na tvoj znak"

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *