Home»Muzika»Dan Svetog Patrika 26. put zaredom uz Orthodox Celts u Domu omladine Beograda

Dan Svetog Patrika 26. put zaredom uz Orthodox Celts u Domu omladine Beograda

3
Shares
Pinterest Google+
Gitarijada, Gitarijada Zaječar, Ortodox Celts
Gitarijada, Gitarijada Zaječar, Ortodox Celts

Najduža muzička tradicija u srpskom rokenrolu nastavlja se i ove godine. Orthodox Celts, 26 put zaredom održaće 17. marta, na Dan Svetog Patrika, veliki koncert u Domu omladine Beograda.

Već smo navikli da Kelti pomeraju granice svog delovanja iz godine u godinu, iz koncerta u koncert, a kako će biti ove godine nagovestio je Aca Seltik:
– Naše novo rođendansko slavlje će ove godine u sebi nositi i jednu novu dimenziju radosti i uzbuđenja. Naime, posle četvrt veka, idemo put Irske krajem aprila, a na zelenom ostrvu ćemo provesti pet dana. I u toku tog iščekivanja, kao šlag na torti, dolazi veliki koncert u Domu omladine, u prostoru koji naša publika definitivno voli i koji nam dozvoljava da spojimo tradiciju i sadašnji trenutak Orthodox Celtsa. Da se ikonografijom malo vratimo u vreme kada smo počinjali, a da novim pesmama i izgledom odemo još jedan korak dalje. Definitivno će ovo biti vrlo uzbudljiv i emotivan koncert.

Orthodox Celts su za 25 godina rada objavili šest studijskih albuma sa tradicionalnim irskim i autorskim pesmama, a aktuelni “Many Mouths Shut” izdali su prošle godine za sopstveni label O’Celts Records.

Prodaja ulaznica za koncert Orthodox Celtsa u Domu omladine počinje u ponedeljak, 26. februara na svim prodajnim mestima Eventima, DD Tickets i GigsTixa.

Previous post

Noam Čomski vs Mišel Fuko - "O ljudskoj prirodi: pravda protiv moći"

Next post

Bora slomio rebra, Čorba otkazala koncert u Kragujevcu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *