Home»Muzika»Stigao “Sleepwalkers”…  Bivši frontmen The Gaslight Anthem objavio drugi solo album

Stigao “Sleepwalkers”…  Bivši frontmen The Gaslight Anthem objavio drugi solo album

3
Shares
Pinterest Google+
Brajan Felon/Photo: facebook@thebrianfallon
Brajan Felon/Photo: facebook@thebrianfallon

Brajan Felon, harizmatični bivši frontmen američkog benda The Gaslight Anthem, objavio je drugo samostalno studijsko izdanje, pod naslovom “Sleepwalkers”.

Novo izdanje donosi 12 pesama, sve je ih je napisao Brajan, a produkcijom se bavio Grammy-em nagrađeni producent Ted Hat, s kojim je Felon sarađivao za vreme svog boravka u bendu The Gaslight Anthem.

Album “Sleepwalkers” nasleđuje debitantsko solo izdanje “Painkillers” (2016.), kojim je Brajan poslao jasnu poruku da je pevač i tekstopisac koga  treba shvatiti ozbiljno, kao i da ima šta da ponudi globalnoj muzičkoj sceni.

Album “Sleepwalkers” odveo je harizmatičnog muzičara izvan njegove komforne zone, ali Brajan je dokazao kako se u miksu žanrova kao što su rok, pank, pop, soul,… snalazi jako dobro. Predvođeno pesmom “If Your Prayers Don’t Get To Heaven”, novo izdanje prethodno je najavljeno singlom “Forget Me Not” i pesmama “See You On The Other Side” i “My Name Is The Night (Color Me Black)”.

– Prvi album je nastao brzo, imao sam mnogo pesama. Za novi album svirao sam i zapitao sam se – šta to radim? Nemam više bend. Bilo je veoma nevažno čitavom svetu, ali za mene je bio veliki problem – rekao je Felon o stvaranju novog albuma.

HL/Izvor: soundguardian.com

Previous post

Spremna je knjiga koja otkriva veliku tajnu... Kako je Bond postao 007

Next post

Hladno pivo u akustičnom izdanju... Evo kako "Vjeruj u mene" zvuči bez struje

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *