Home»Muzika»Neverne bebe na koncertima u Lazarevcu i Nišu podsećaju na hitove s početka karijere… u slavu ljubavi i vina

Neverne bebe na koncertima u Lazarevcu i Nišu podsećaju na hitove s početka karijere… u slavu ljubavi i vina

3
Shares
Pinterest Google+
Neverne bebe/Photo: Promo
Neverne bebe/Photo: Promo

Februarski  koncerti Nevernih beba sa specijalnim gostima biće održani 14. februara  u Centru za kulturu u Lazarevcu i 15. februara u Domu vojske u Nišu.

Bend koji važi za jednu od najveći regionalnih koncertnih atrakcija nastupiće u okviru obeležavanja svojih prvih 25 godina postojanja, ali i sa specijalnim povodom, u čast obeležavanja Dana zaljubljenih i u slavu zaštitnika vinara, Svetog Trifuna.

Neverne bebe/Photo: Promo
Neverne bebe/Photo: Promo

Pripremljen je specijalan repertoar uz prepoznatljive hitove, ali i pesme iz prvog dela karijere koje se ne izvode tako često, što će svakako biti poslastica za brojnu publiku  svih generacija.

Na koncertu u Lazarevcu će nastupiti i specijalni gosti: popularna glumica, Lazarevčanka Jelena Gavrilović i Bane Lalić MVP, a na koncertu u Nišu pridružiće im se sjajna Jelena Tomašević i regionalna muzička zvezda Daniel Kajmakoski.

Neverne bebe/Photo: Promo
Neverne bebe/Photo: Promo

– Ovu godinu obeležiće slavljenička turneja povodom 25 godina od osnivanja benda a potrudićemo se da svaki koncert publici donese nešto novo – od produkcije, retrospektive karijere kroz različite repertoare do gostovanja ljudi koji osećaju našu muziku i sa kojima delimo senzibilitet i ideje – kaže frontmen Beba Milan Đurđević.

U planu je i snimanje dokumentarnog materijala čiji će kadrovi biti sastavni deo multimedijalnog DVD Best of izdanja, koje je takođe u pripremi.

HL

Previous post

Singlom i spotom "Lutka koja kaže ne" Gile i Magic Bush najavili koncerte u Beogradu i Novom Sadu

Next post

Penelope Kruz dobitnica počasnog Cezara

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *