Home»Kultura»Humanitarna predstava “Živeti ili ne živeti” na sceni KC Čukarica

Humanitarna predstava “Živeti ili ne živeti” na sceni KC Čukarica

4
Shares
Pinterest Google+

Članovi Sekcije scenskih umetnosti Filološkog fakulteta u Beogradu, u utorak, 23. januara u 20:00 časova, na maloj sceni Kulturnog centra Čukarica izvešće predstavu “Živeti ili ne živeti”.

Predstava je humanitarnog karaktera, namenjena je sakupljanju sredstava za pomoć u lečenju studentkinje Anastasije Gavrilović, obole od leukemije.

Tekst i režiju potpisuje JelenaRakidžija, a igraju: Miloš Jovanović, Dragomir Vlačić, Biljana Bandić, Ivana Živković, Dijana Malešević, Zvezdan Jovanović, Omer Zaimović i Milica Todorović.

Photo: Promo
Photo: Promo

“Živeti ili ne živeti” je priča o izboru, o moralu, o prekoračenju principa. Priča o dva čoveka za koje niko ne zna tačno ko su ali koji su odlučili da budu glavni, o junacima koji se baš i ne pitaju ko su ti ljudi sve dok su njihovi problemi rešeni.

Predstava pokušava da odgovori na pitanja: Da li biste prihvatili primamljivu ponudu sumnjive gospođe, u još sumnjivijem lokalu

Da li želite da svi vaši problemi budu rešeni? Koliko daleko ste spremni da idete i šta sve da uradite da bi sve vaše želje bile zadovoljene?

Cena ulaznice za predstavu “Živeti ili ne živeti” iznosi 200 dinara.

 

Previous post

PRIJATELJI SA EXITA... Riječki bend Jonathan predstavio novi singl “Something To Cry About”

Next post

Nil Dajmond: Prekidam turneju, otkrivena mi je Parkinsonova bolest...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *