Home»Muzika»Norman Beaker Band promoviše album “We See Us Later” serijom koncerata po Srbiji i regionu

Norman Beaker Band promoviše album “We See Us Later” serijom koncerata po Srbiji i regionu

3
Shares
Pinterest Google+
Norman Beaker Band/ Photo: Facebook @normanbeakerband
Norman Beaker Band/ Photo: Facebook @normanbeakerband

Norman Biker i njegov bend održaće seriju koncerata u Srbiji u sklopu evropske turneje na kojoj promovišu novi album “We See Us Later”.

Biker će sa bendom nastupiti kao bluz kvartet u klubu Mojo u Senti 3. februara, u klubu Feedback u Nišu 4. februara, Gradskom kulturnom centru u Užicu 6. februara, Gimnaziji “Svetozar Marković” u Jagodini 10. februara i na kraju u beogradskom Domu omladine Beograda 11. februara.

Kompletna turneja je u organizaciji koncertne agencije Rock Svirke.

26220147_740019189522016_1038935783017474773_n

Norman Biker se 2015. vratio novim albumom “Live in Belgrade” i osvojio ljubitelje bluza, posebno numerom “Only I Got What Other Guy Want” koja je našla na samom vrhu internacionalnih bluz lista.

Pozitivne kritike iz Velike Britanije, Nemačke, Belgije i Kanade samo su ponovo potvrdile njegov status ikone i neospornu reputaciju jednog od najboljih britanskih bluz muzičara.

Tokom 2017. postao je osmi Britanac u 21. veku u Blues Hall of Fame.

Norman Biker neguje prepoznatljiv zvuk tokom čitave karijere bilo svirajući solo ili sarađujući sa najvećim muzičarima bluz, rok, džez, soul i pop muzike sa obe strane Atlantika, uključujući imena kao što su Čak Beri, Džek Brus, Badi Gaj, Van Morison, Lovel Fulson i B.B. King…

Ulaznice za koncert Norman Beaker Banda u Domu omladine Beograda možete nabaviti na prodajnim mestima Eventima, GigsTixa, DD Ticketsa i u Felix Shopu po cenama:
– 800 dinara – pretprodaja
– 1000 dinara – na dan koncerta

Previous post

Sepultura najavila veliku evropsku turneju

Next post

Dikaprio definitivno u novom filmu Kventina Tarantina

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *