Home»Film»Leto ljubavi dobilo i svoju filmsku priču… Pogledajte “Summer Of Love”

Leto ljubavi dobilo i svoju filmsku priču… Pogledajte “Summer Of Love”

3
Shares
Pinterest Google+
Photo: Exit
Photo: Exit

Leto ljubavi 2017. je i kalendarski ostalo za nama, a za početak 2018. godine EXIT je spremio pravi filmski praznični specijal.

Priča prati devojku iz San Franciska i mladića iz Beograda koji se na Exitu odvajaju od društva kako bi pronašli malo vremena za sebe. U potrazi za ličnom slobodom, njih dvoje pronalaze svoju sudbinu.

Film je režirao Nikola Spasić, dok scenario potpisuje Milanka Gvoić. Glavne uloge tumače naši mladi glumci Vanja Nenadić i Marko Vasiljević, a pored njih tu su još i glasovi Džesike Luis i Stefana Vukića.

Filmsku fotografiju i podvodno snimanje tandemski su radili Dušan Brković i Jovana Milanko, dok je scene iz prošlih vremena vizuelnim efektima oživeo Marko Milošević.

Sve scene su snimljene na Petrovaradinskoj tvrđavi, u budvanskom starom gradu i na plaži Jaz. U ovom kratkom filmu pojavljuje se i nekoliko hitova zvezda ovogodišnjeg Exita kao što su Rag’n’Bone Man, Years & Years, Recondite, Hardwell, Lost Frequencies i Dax J.

Nakon što je projekat EXIT Summer of Love prošle godine postavio rekord sa četiri festivala u nizu, EXIT Freedom 2018 biće još veći festivalski poduhvat, jer ove godine okuplja čak pet festivala: EXIT u Novom Sadu, Festival 84 na Jahorini, Sea Star u Umagu, Revolution u Temišvaru i Sea Dance u Budvi.

Samo da vas podsetimo, do 15. januara traje praznična akcija tokom koje kupovinom ulaznice po promo ceni od 6.490 dinara, na poklon dobijate i ulaznice za preostala četiri festivala iz Exit Freedom 2018 poduhvata.

Ulaznice se prodaju onlajn putem sajta exitfest.org, kao i direktno u mreži Gigs Tix na preko 40 prodajnih mesta u 20 gradova širom Srbije

Photo: Exit
Photo: Exit
Previous post

Božićni sajam knjiga od 4. do 18. januara u Domu omladine Beograda

Next post

Kejt Blanšet, predsednik žirija 71. Kanskog filmskog festivala

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *