Home»Muzika»Otac Ejmi Vajnahus tvrdi da ga posećuje njen duh?!

Otac Ejmi Vajnahus tvrdi da ga posećuje njen duh?!

3
Shares
Pinterest Google+
Ejmi Vajnhaus/Photo: YouTube printscreen
Ejmi Vajnhaus/Photo: YouTube printscreen

Otac pevačice Ejmi Vajnhaus tvrdi da ga duh njegove mezimice proganja. Iako je prošlo šest godina od smrti slavne pevačice, Mič kaže da ga njen duh redovno obilazi.

Ejmin otac je za britanski San rekao da Ejmin duh dolazi da sedi na njegovom krevetu, ali da mu to pruža utehu, jer zna da je njegova ćerka i dalje sa njim.

– Tri godine nakon smrti sam razmišljao kako će doći dan kada će se ona pojavili u nekom obliku, i zaistas, dolazi! Ne fizički, ali duhovno, sve vreme – tvrdi Mič i kaže da Ejmin duh redovno sedi na njegovom krevetu.

– Samo sedi tamo i ja samo gledam u nju i njeno prelepo lice i ona gleda u mene. Tada je pitam da li je u redu jer se unervozim što je vidim – kaže otac slavne pevačice, ali dodaje da ga istovremeno teši što zna da je njegova ćerka i dalje tu.

Mičovim suludim izjavama tu nije bio kraj, pa je istakao i da veruje da Ejmi živi u jednoj crnoj ptici koja dolazi na prozor njegove kuće.

On kaže da je identičnu pticu Ejmi imala istetoviranu na ruci.

– Kada je Ejmi umrla, crna ptica je doletela na prozor kod moje sestre, i to noću, kada su sve ptice u gnezdu – rekao je Mič.

HL

Previous post

TO JE TAJ POKLON... Četvrta sezona serije "Black Mirror" je na Netflixu

Next post

MRAČNE MISLI BRUSA DIKONSONA: Mi smo na samo jedan otkucaj srca daleko od novog Aušvica

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *