Home»Muzika»Neće da se baci… Ed Širan za svaki slučaj napisao pesmu za film o Džejmsu Bondu

Neće da se baci… Ed Širan za svaki slučaj napisao pesmu za film o Džejmsu Bondu

3
Shares
Pinterest Google+
Ed Širan/Photo: facebook@EdSheeranMusic
Ed Širan/Photo: facebook@EdSheeranMusic

Tokom gostovanja u irskoj verziji emisije “The Late Late Show”, Ed Širan je otkrio da je još pre tri godine za svaki slučaj napisao pesmu za film o Džejmsu Bondu ukoliko ga, kako je kazao, ikad iko bude upitao da napiše numeru za poznatu franšizu.

Voditelj ga je zatim zamolio da kaže kako se pesma zove, ali riđokosi Englez je stidljivo dodao kako ne želi da otkrije ime jer bi neko mogao da ga ukrade. Međutim, pevač je uverio fanove da je neotkrivena pesma “jako dobra”.

U nastavku emisije Ed je objasnio svoje razloge za pisanje pesme koju niko nije tražio od njega.

– Nedavno sam napravio pesmu sa jednim od mojih heroja, Eminemom, i kad smo počeli da radimo tu pesmu, već sam je imao. Isto je i sa Bondom. Ukoliko me ikad pozovu za pesmu, ja ću samo reći “izvolite” – rekao je Širan kroz smeh.

Proteklih godina producenti Bondovih filmova odlučili su da zadrže britanske izvođače. Adele je oduševila mnoge pesmom “Skyfall” za istoimeni Bondov film iz 2012. godine, baš kao i Sem Smt s pesmom “Writing’s on the Wall” za “Spectre” iz 2015.

Najnovili film o tajnom agentu 007 “Bond 25” sa Danijelom  Krejgom u glavnoj ulazi, premijerno će biti prikazan 2019. godine.

Izvor: klix.ba

Previous post

#rokenrolsvuda... CRVENI KARTON POBEDNIK BARFA 2017.

Next post

"Once In a Lifetime"... Novi spot beogradskog benda Magic Bush

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *