Home»Film»TIŠINA, TARANTINO SNIMA… Prvo premijera filma o Čarlsu Mensonu, na 50. godišnjicu njegovog zločina, a onda “Zvezdane staze”

TIŠINA, TARANTINO SNIMA… Prvo premijera filma o Čarlsu Mensonu, na 50. godišnjicu njegovog zločina, a onda “Zvezdane staze”

4
Shares
Pinterest Google+
Kventin Tarantino/facebook@QuentinTarantinoDirector
Kventin Tarantino/facebook@QuentinTarantinoDirector

Novi film Kventina Tarantina nema još ni naslov, ni zvanični sinopsis kao ni glumačku podelu, ali ima datum premijere: 9. avgust 2019.

Tarantinov deveti film, još bez imena, biće premijerno prikazan na 50. godišnjicu ubistva trudne Šeron Tejt, tadašnje devojke Romana Polanskog, što deluje prikladno s obzirom da će i ona i njen ubica, Čarls Menson, u nekom volumenu biti deo filma, prenosi IndieWire.

Priča je smeštena u Los Anđeles 1969. i navodno se bavi TV glumcem koji, zajedno sa svojim kaskaderom-dvojnikom, juri veliku priliku u Holivudu. Ubistvo Tejtove i njenih četvoro prijatelja nekako je povezano sa zapletom koji će imati multinarativnu strukturu u duhu “Petparačkih priča”.

Iako još nijedan glumac nije potvrđen za film, mediji sa vezama u Holivudu nagađaju da su u igri Tom Kruz, Bred Pit, Leonardo Dikaprio i Margo Robi u ulozi Šeron Tejt. Snimanje bi trebalo da počne na proleće.

A kada završi sa šezdesetima, kažu neki izvori, Tarantino bi mogao da ode u svemir, tačnije u univerzum “Zvezdanih staza”. Naime, Deadline izveštava da je Tarantino smislio “sjajnu ideju” za potencijalni film koju je izložio producentu Džej Džej Ejbramsu. Mogući plan je da Tarantino sa grupom pisaca razvije ideju i potom režira tako dobijeni scenario za neku vrstu nastavvka legendarne franšize “Star Track”.

Photo: imdb.com
Photo: imdb.com

Ovo bi moglo da bude nešto sasvim novo za autora koji je sam napisao sve što je do sada režirao.

Previous post

Linkin Park predstavio spot za "Crawling" sa novog live izdanja

Next post

Izgubljeni snimak akustičnog koncerta Nirvane pronađen posle 26 godina... Evo ga!

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *