Home»Kultura»“Tinejdžer” za tinejdžere i one malo starije… Promocija časopisa za mlade u KC Čukarica

“Tinejdžer” za tinejdžere i one malo starije… Promocija časopisa za mlade u KC Čukarica

3
Shares
Pinterest Google+

U okviru tradicionalne manifestacije “Decembarski dani Čukarice” u utorak, 5. decembra u 19:00 časova, biće održana promocija drugog broja časopisa za mlade “Tinejdžer” Kulturnog centra Čukarica.

Mladi, članovi Informativne redakcije Info Čuka u ovom broju bavili su se đačkim uniformama, temom koja je poslednjih par meseci izazvala velike polemike kako kod starije populacije, profesora i roditelja, tako i kod učenika.

Tu su i intervjui sa glumcem Viktorom Savićem i mladom glumicom Jelenom Kosarom, učenicom 13. beogradske gimnazije, kao i rezultati istraživanja na temu “91,5 – Mladi u kulturi” koje su sproveli studenti prve godine Menadžmenta i produkcije pozorišta, radija i kulture, Fakulteta drmamskih umetnosti u Beogradu.

Photo: Promo
Photo: Promo

Ono što ovaj časopis razlikuje od drugih je to što ovde mladi, stariji osnovci i srednjoškolci, pišu za mlade. Oni se u “Tinejdžeru” na jedan zanimljiv način bave temama i ličnostima koje su njima, u periodu odrastanja i sazrevanja, interesantne.

Informativna redakcija mladih Info Čuka KC Čukarica osnovana je 2015. godine sa ciljem da u poplavi društvenih mreža, rijaliti i drugih neprimerenih sadržaja, uz koje današnji školarci odrastaju, pokuša  da generacijama koje dolaze približi: likovna, knjižnjvna,  muzička, pozorišna i druga  kulturna dobra, i neposredno ih uključi u organizovanje i kreiranje kulturnih programa za mlade.

Previous post

Prekinuto snimanje filma "Bohemian Rhapsody"... Singer napustio projekat zbog svađe sa glavnim glumcem, traži se novi režiser

Next post

NS Koncert godine slavi punoletstvo... 9. decembra u Spensu Dubioza, Atheist rap, Yu grupa, Obojeni program, Gift...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *