Home»Film»PAMELA ANDERSON, OTVORENO I POŠTENO: Žrtve Vajnstajna znale su u šta se upuštaju

PAMELA ANDERSON, OTVORENO I POŠTENO: Žrtve Vajnstajna znale su u šta se upuštaju

3
Shares
Pinterest Google+
Pamela Andrteson/Photo: YouTube printscreen
Pamela Andrteson/Photo: YouTube printscreen

Glumica Pamela Anderson kaže da žrtve producenta Harvija Vajnštajna nikada nije trebalo da ostaju same sa njim.

– Opšte je poznato da su određeni producenti ili osobe u Holivudu ljudi za izbegavanje privatno. Znaš šta te čeka ako odeš sama sa njim u hotelsku sobu – rekla je Andersonova u intervjuu kod Megin Keli.

Pamela, koja je i ranije govorila o tome da je bila seksualno zlostavljana, otkrila je kako je kada je bila mlada koristila “zdrav razum“ kako bi izbegla neprijatne situacije sa holivudskim producentima.

– Kada sam došla u Holivud imala sam mnogo ponuda za privatne audicije i nešto što nije imalo nikakvog smisla. Vodila sam se zdravim razumom i govorila sebi – ne idi ni u čiju hotelsku sobu sama. Ako neko otvori vrata od garderobe, beži! – rekla je.

Pamela Andrteson/Photo: facebook
Pamela Andrteson/Photo: facebook

Kada je Kelijeva rekla da su mnoge od tih žena namamljene na sastanke sa svojim agentima ili asistentkinjama, Pamela je rekla da je trebalo da te žene insistiraju da druga osoba bude sa njima u sobi.

– To nije dobar izgovor – rekla je Pamela.

Andersonova je takođe ispričala i da ju je verbalno napao Harvi kada su snimali film 2008. godine. Kako kaže, odbila je da radi sa dresiranim psom iz protesta zbog tretiranja životinja na snimanju.

Kada je čuo njen izgovor, Harvi je postao jako besan i počeo je da joj preti: “Ti si Pamela Anderson i ne zaslužuješ ništa! Ako ovo ne uradiš, u ovom gradu više nikada nećeš raditi”.

– Ni sa kim u životu nisam pričala na taj način. Imala sam i loše momke, pa mi se ni oni tako nisu obraćali – priznala je.

Vajnstajn i dalje odbacuje optužbe za seksualno zlostavljanje i silovanje mnogih žena iz javnog života.

HL/Izvor: B92.net

Previous post

OVAJ SPOT JE POTPUNI HIT... Evo kako se reklamira novozelandska policija

Next post

BAJAGA NOVI ALBUM SNIMA NA "STARINSKI" NAČIN: Biće živih gitara i bubnjeva, tu je i "maršal" iz '68. - ne zanimaju me hitovi, nego emocije

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *