Home»Muzika»Ed Širan i Bijonse najzad zajedno… u pesmi “Perfect”

Ed Širan i Bijonse najzad zajedno… u pesmi “Perfect”

3
Shares
Pinterest Google+
Ed Širan/Photo: YouTube printscreen
Ed Širan/Photo: YouTube printscreen

Ed Širan je juče na Instagramu otkrio da će objaviti obradu svoje pesme “Perfect”, ali i da se radi o duetu sa Bijonse.

Got Beyoncé to duet with me on Perfect, comes out today at 7pm ET / 4pm PT / midnight GMT x

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

“Perfect duet” se pojavio danas i neki ljudi misle da zvuči jako romantično…

Drugi da je to najbolja stvar koja se desila ove godine…

Ostali su samo oduševljeni koliko pesma dobro zvuči…

Ispostavilo se da je pre objavljivanja svog albuma “÷”, Ed na gitari odsvirao pesmu Bijonse i ona se momentalno zaljubila u nju…

Izvor: noizz.rs

Previous post

Kupi pištolj da se zaštitiš... Meg Remi aka U.S. Girls novim spotom skreće pažnju na nasilje nad ženama

Next post

Dok čekaju Grammy... The National objavili spot za "Dark Side of the Gym"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *