Home»Muzika»Josipa završava slavljeničku turneju tamo gde je i počela, godinu dana kasnije… Diva opet u Beogradu na Dan zaljubljenih

Josipa završava slavljeničku turneju tamo gde je i počela, godinu dana kasnije… Diva opet u Beogradu na Dan zaljubljenih

3
Shares
Pinterest Google+

Muzička diva Josipa Lisac simbolično će završiti slavljeničku turneju povodom 50 godina karijere koncertom 14. februara 2018. godine u Beogradu.

Josipa Lisac/ Photo: Mare Milin
Josipa Lisac/ Photo: Mare Milin

Josipa je turneju započela na prošli Dan zaljubljenih upravo u Sava Centru, koji je bio rasprodat desetak dana unapred.

Unikatna pojava muzičke scene – vokalno superiorna, specifičnih interpretacija i nekonvencionalna stila – Josipa je izgradila svoj karakteristični pevački i modni identitet s potpisom. Prepoznatljiva je po hitovima kakvi su “Magla”, “Hir, hir, hir”, “Gdje Dunav ljubi nebo”, “Boginja”, “Danas sam luda”…

– Sa velikim zadovoljstvom se vraćam u Beograd, jer znam da mnogi nisu stigli nabaviti ulaznice i prisustvovati prvom koncertu, a sada se pruža nova prilika da se vidimo i čujemo u Sava Centru. Radujem se susretu sa nekim novim, ali i starim prijateljima, da podelimo ljubav još jednom – kaže Josipa.

Proslavljajući 50 godina karijere, Josipa je nastupila, između ostalog, u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu i na Arsenal festu u Kragujevcu.

Nedavno je nastupala i u Torontu, Čikagu i Njujorku, a u decembru je očekuju već nedeljama unapred dva rasprodata koncerta u dvorani Lisinski u Zagrebu.

Ulaznice za koncert Josipe Lisac za Dana zaljubljenih u Sava Centru po ceni od 1.800, 2.100, 2.400 i 2.800 dinara možete da kupite na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim.

Previous post

Klasici filmske muzike Hansa Zimera na novom live albumu

Next post

Repetiror... Tri dana, tri koncerta, tri kluba...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *