Home»Muzika»Džesi Ver konačno predstavlja novi studijski album “Glasshouse”… I sjajan je

Džesi Ver konačno predstavlja novi studijski album “Glasshouse”… I sjajan je

3
Shares
Pinterest Google+
Džesi Ver/Photo: Promo
Džesi Ver/Photo: Promo

Džesi Ver je novo studijsko izdanje najavila singlom “Midnight”, kojim se ujedno vratila na scenu posle dve godine.

Ranije smo, sa novog izdanja, imali prilike da čujemo i pesme “Selfish Love”, “Alone” i poslednje objavljenu “Sam” – koju je Džesi pisala u saradnji sa Edom Širanom, a govori o majčinstvu i njenom suprugu Semu Barousu. Singlovi “Midnight”, “Selfish Love” i “Alone” imaju i video-spotove, a dostupni su na njenom zvaničnom YouTube kanalu.

Džesi je na novom izdanju sarađivala sa muzičkim imenima kao što su Stint, Kid Harpun, Feliks i Hugo Vajt (The Maccabees), već spomenuti Ed Širan, kao i njen dugogodišnji saradnik i prijatelj Beni Blanko.

Kako je sama otkrila, novi album, koji donosi 12 pesama u standardnom izdanju, odnosno 17 u deluks obliku, bavi se temama porodice, ljubavi, burnih odnosa i majčinstva.

Nagrađivana britanska muzičarka je otkrila kako naziv albuma “Glasshouse” vuče inspiraciju iz pesme Edvarda Tomasa – I Built Myself a House of Glass. Džesi kaže kako veruje da je ovo njeno najvažnije izdanje:

– Mislim da izdanje pokazuje više. Videćemo da li ljudi to žele. Mislim da sam napredovala, i verujem da sam spremna da zauzmem “ovo je moja karijera” stav – rekla je.

Kako se vama dopada…

Previous post

ROAD TRIP NA JUG... Singlom "Habibi" Belo u Boji najavili drugi album

Next post

Stigla i prva (poluzvanična) fotka iz biografskog filma o Frediju Merkjuriju

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *