Home»Muzika»Dobri, stari Menson ima novi spot… a u njemu – Džoni Dep

Dobri, stari Menson ima novi spot… a u njemu – Džoni Dep

3
Shares
Pinterest Google+
Merilin Menson/ Photo: youtube.com printscreen
Merilin Menson/ Photo: youtube.com printscreen

Merilina Mensona je kombinacija njegove nespretnosti i nesrećnog slučaja odvojila od scene, ali iskusni  roker znao je kako da iskoristi vreme koje provodi na kućnom lečenju.

I tako je snimio i objavio spot za novi singl “Say10”, a svi komentari mogu da stanu u tri reči – “dobri, stari Menson”.

Pesma “Say10” nalazi se na nedavno objavljenom albumu “Heaven Upside Down”, a ako imate i najmanju nedoumicu da li je to u njenom naslovu igra reči ili ne, tu je stih “You say God, and I say Say10” pa će vam sve biti jasno.

Ovu repliku Menson u spotu razmenjuje sa još jednim licem dovoljno poznatim da ga ni razmazani corpse paint ne može da sakrije.

Džoni Dep/ Photo: youtube.com printscreen
Džoni Dep/ Photo: youtube.com printscreen

U pitanju je Mensonov dugogodišni prijatelj, i sam muzičar, iako ga šira publika bolje poznaje kao glumca – Džoni Dep.

Tu su i ruke koje pokušavaju da se probiju kroz zavese, devojke koje se dodiruju bez ustručavanja i mnogo drugih elemenata koji su, baš kao i ritam i tema pesme, Mensonovo prepoznatljivo obeležje.

– Pošto su baloni splasnuli i progutani u lokvama bljuvotine i idealizma, ne tražite simpatije od mene. Ja sam ovde da budem sve ono za šta sam optužen da nisam. I da budem okrivljen za ono što ste vi napravili od mene. Pucnji koje ćete čuti su iz usta prerušenih u pištolj. Ne zovite ovo umetnošću. Ovo je tvrda kita u sobi punoj vampira i muzike, čoveče. Muzika je moja smrdljiva krv na vašim licima – napisao je Menson prilikom objavljivanja videa. Vrlo prikladno, nema šta.

Izvor: cdm.me

Previous post

Novi "Vojcek" u novom pozorištu... "Tom Vejtsov Vojcek" ovog vikenda u teatru Le Studio

Next post

Eksplozija zvuka na drugom BOMB Music Festivalu od 19. do 21. oktobra u Kovinu

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *