Home»Muzika»“Ljuta” najava Mortal Kombata za novosadski koncert

“Ljuta” najava Mortal Kombata za novosadski koncert

3
Shares
Pinterest Google+
Mortal Kombat/ Photo: Marko Ristić
Mortal Kombat/ Photo: Marko Ristić

Beogradski metal/pank bend Mortal Kombat dolazi 28. oktobra u Novi Sad gde će održati, sada već tradicionalni, samostalni koncert u klubu The Quarter.

Atmosferu će kao predgrupa podgrejati kultni beogradski pank benda NBG, nastao još davne 1984. godine kao deo autentične rokenrol, pank, rep scene.

NBG/ Photo: Facebook @nbgpunk
NBG/ Photo: Facebook @nbgpunk

Ove godine Kombati su snimili nesvakidašnju najavu, a zakazali su i druženje sa fanovima sedam dana pred koncert uz akustičnu svirku koja će biti održana u Shamrock baru.

U subotu, 21. oktobra, od 17:00 časova ko bude u Shamrock baru moći će da se druži sa bendom, odsluša pesme u nešto drugačijem aranžmanu i nabavi ulaznicu za koncert.

Photo: Promo
Photo: Promo

Za fanove iz Beograda organizovan je polazak za Novi Sad 28. oktobra autobusom kojim se prevoze ekipe Mortal Kombata i benda NBG.

Autobus polazi iz Beograda, sa stanice kod Muzeja istorije Jugoslavije (Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića) tačno u 16:00 časova. Koncert počinje u 21:00 čas, a polazak nazad je oko dva sata posle ponoći.

Navikli su Kombati svoje fanove i na originalne najave svojih koncerata. Tako je i ovog puta. Kako bi dokazali da će i ove godine u Novom Sadu prirediti koncert za pamćenje, petorka je nabavila najljuću papriku na svetu koja se zove Karolina riper pa su sami sebe izazvali da svako pojede po jednu.

Ni mleko nije moglo da ublaži ljutinu koja je došla čak do ušiju. Kako je to izgledalo pogledajte u video najavi koncerta…

Članovi Mortal Kombata su obe’ali i da će u autobusu poslužiti ovu ljutiku, ali ne morate je jesti da biste krenuli sa njima do Novog Sada.

Dovoljno je da odete do Felixa (TC Sremska) gde po ceni od 600 dinara možete nabaviti kartu za bus i po istoj ceni i ulaznicu za koncert.

Ulaznice za koncert 28. oktobra u Novom Sadu mogu se nabaviti na svim Gigstix prodajnim mestima, u radnji Felix, Shamrock bar i CD shopu Mungos (Novi Sad) po ceni od 600 dinara. Na dan koncerta cena će biti 800 dinara.

Previous post

"Živimo poeziju"... Festival "Dani Danila Lazovića" od 18. do 21. oktobra u Priboju

Next post

Brothers in Sounds Vol. 2... Pohod na vetrenjače rijalitija i splavova 13. i 14. oktobra u Garaži

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *