Home»Muzika»Krista Bel, muza Dejvida Linča 30. novembra u Kulturnom centru Grad

Krista Bel, muza Dejvida Linča 30. novembra u Kulturnom centru Grad

3
Shares
Pinterest Google+

Zvezda najnovijeg “Twin Peaks” serijala i muza Dejvida Linča, talenovana muzičarka, glumica i model Krista Bel nastupiće 30. novembra u beogradskom Kulturnom centru Grad u okviru muzičkog dela Paralel festivala.

Krista Bel i Dejvid Linč/ Photo: Facebook @chrysta.bell.official
Krista Bel i Dejvid Linč/ Photo: Facebook @chrysta.bell.official

Krista Bel stiže u Beograd sa svojim bendom, u okviru aktuelne jesenje turneje na kojoj promoviše novi album “We Dissolve”.

U “Twin Peaksu”, Belova se pojavljuje kao FBI agent Temi Preston i kao i sve Linčove dive, izgleda kao prava “femme fatale”.

Krista Bel nije samo fascinantna pojava, već i talentovana muzičarka, pa je kritičar časopisa NME opisao njen poslednji album slikovito: “Kao da Lana Del Rej peva pesme Serža Gejnsbura”.

Njena muzika spada u žanr opisan kao “dreamy pop”, a na novom albumu prisutan je i jak uticaj “bristolske scene” i sastava Massive Attack i Portishead, ali i džeza i soula.

Posle dva albuma koja je snimila sa Dejvidom Linčom, ovoga puta sarađuje sa Džonom Perišom, koji stoji iza briljantnih albuma PJ Harvey i sastava Sparklehorse i Giant Sand i baš zbog toga, ima znatno “eklektičniji” zvuk nego ranije.

Previous post

Nekada neprimereno, a sada... Zabranjena scena iz serije "Prijatelji"

Next post

NAJBOLJI BRITANSKI MUZIČKI SPOT SNIMAN JE SAMO TRI SATA I KOŠTAO JE BEDNIH 3.500 FUNTI... Imate li ideju o kom spotu je reč...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *