Home»Muzika»Homeland»“SA KROVA”… Dingospo Dali singlom i spotom najavili debi album “Sve dok mislim da je novi svet”

“SA KROVA”… Dingospo Dali singlom i spotom najavili debi album “Sve dok mislim da je novi svet”

5
Shares
Pinterest Google+
Dingospo Dali/Photo: facebook@Dingosto Dali
Dingospo Dali/Photo: facebook@Dingosto Dali

Beogradski alternativni rok sastav Dingospo Dali objaviće ove jeseni svoj prvi album “Sve dok mislim da je ovo drugi svet” za izdavačku kuću Long Play.

Album sadrži 12 pesama i najavljen je spotom za pesmu “Sa krova”.

– Na albumu je uhvaćen i sačuvan trenutak jednog posebnog perioda u našim životima koji je neizbrisiv i neponovljiv. Smatramo da tim albumom dovoljno jasno predstavljamo ko smo mi, koji su naši koreni u muzici, kako smo napravili prve korake, i kuda smo se tim koracima uputili… – kaže pevačica Sandra Grubić.

Beogradski bend neobičnog imena (“Prvobitna ideja je bila da se zovemo Dingospo, ali dok smo sedeli pored ogromnog postera Salvadora Dalija, tome smo dodali i nastavak”) čine: Nikola Vidojević (bubnjevi), Nemanja Bulatović (bas), Nikola Mišić (gitara), Miloš Kasalović (gitara) i Sandra Grubić (vokal).

Na albumu “Sve dok mislim da je ovo drugi svet” je 12 pesama u kojima Dingospo Dali, vođen različitim uticajima bendova uglavnom mračnijeg zvuka, spaja moćni gruv i nežne melodije.

Kao u prvom singlu “Sa krova”…

HL

 

Previous post

Hoće da budu... "Ispred svih". Prvi CD beogradskog benda Optimal Problem

Next post

OBJAVLJENE NOMINACIJE ZA 2017 MTV EMA: Ničim izazvan, Sara Jo, Nina Kraljić, Marin Jurić – Čivro i Koala Voice u trci za najboljeg regionalnog izvođača

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *