Home»Life Story»AGONIJA ŠINEJD O’KONOR UŽIVO NA TV: Jedino što volim kod svoje majke je to što je mrtva! Bila je čudovište!

AGONIJA ŠINEJD O’KONOR UŽIVO NA TV: Jedino što volim kod svoje majke je to što je mrtva! Bila je čudovište!

3
Shares
Pinterest Google+

Irska pevačica Šinejd O’Konor (50) gostovala je kod slavnog psihologa dr. Fila s kojim je razgovarala o svojim problemima s mentalnim zdravljem, a prvi put je progovorila o odnosu sa svojom pokojnom majkom, za koju tvrdi da ju je zlostavljala u detinjstvu.

– Moja majka je imala sobu za mučenje. Uživala je u zlostavljanju. Dok me tukla terala me je da govorim: ‘Ja sam ništa.’ Govorila mi je da sam zlo, da nikad nije trebalo da se rodim. Rekla bih da je bila opsednuta, ali ne verujem u te stvari. Bila je čudovište. Mrzim to što ne mogu da je volim. Jedino što volim kod nje je to što je mrtva – ispričala je Šinejd.

Šinejd O'Konor/Photo: YouTube printscreen
Šinejd O’Konor/Photo: YouTube printscreen

Njena majka Meri poginula je u saobraćajnoj nesreći kad je pevačica imala 19 godina. U poslednjih nekoliko godina Šinejd se bori s mentalnim zdravljem. Prvo joj je dijagnostifikovan bipolarni poremećaj, a prošlog meseca objavila je uznemirujući video na Facebooku u kojem je govorila o suicidalnim mislima.

– Pre dve godine imala sam histerektomiju (hirurško odstranjivanje materice, op.a.) i poslali su me kući posle dva dana u bolnici. Nisam dobila nikakve hormone, niko mi nije dao savet kako da se nosim sa svim tim. Ušla sam u menopauzu i nisam znala šta se događa. Poludela sam, htela sam da se ubijem jer se nisam znala da se nosim sa svim tim – rekla je Šinejd.

Šinejd O'Konor/Photo: YouTube printscreen
Šinejd O’Konor/Photo: YouTube printscreen

Ona kaže i kako ne krivi svoju porodicu što joj se ne javljaju jer je “porodicama mentalno obolelih jako teško”. Pevačica kaže i da se sada oseća dobro.

HL/Dr. Phil Show

Previous post

"Bodied" - Eminemov producentski podvig: Filmska komedija o battle reperima oduševila kritičare

Next post

JuMi je Zubin Metha za 22. vek... Robot dirigovao na koncertu Andree Bočelija u Teatru Verdi

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *