Home»Muzika»OLUJA UZBURKALA JEZERO, a Galija, Bad Copy, Natali Dizdar… uzburkali strasti na drugoj večeri Lake Festa

OLUJA UZBURKALA JEZERO, a Galija, Bad Copy, Natali Dizdar… uzburkali strasti na drugoj večeri Lake Festa

3
Shares
Pinterest Google+
Galija/Photo: Marko Risitić
Galija/Photo: Marko Risitić

Posle odlične prve večeri, Lake Fest nastavljen je sjajnim nastupima Galije, Natali Dizdar i dvojca Bad Copy pred više od 7.000 ljudi.

Već od 19 časova, uz podgorički Parampaščad uživao je ne tako mali broj fanova koji je ispod krupačkih topola našao svoje utočište u oazi odlične muzike. Njih su na bini nasledili dubrovčani OPG koji su svojim zanimljivim nastupom prodrmali ljude.

Nakon njihovog nastupa, na bini se pojavio GRU. Nakon više godina hibernacije ponovo je vratio na veliku binu velike hitove koji su obeležili njegovu višedecenijsku karijeru. Potpomognut Banetom iz MVP-a izveo je svoje najveće hitove kao što su “Srce”, “Adrenalin Džanki”, “Petak”, “Biću tu” i napravio odličnu atmosferu.

Natali Dizdar je svojim romantičnim pristupom muzici naterala sve da horski pevaju i uživaju uz lagane note koje je ona izvela sa bendom. Numere sa poslednjeg studijskog albuma “Iluzije”, kao i hitovi “Mjesto za jedno” “Zamjeniću te gorim”, “Stranac” bili su odlično prihvaćeni od strane svih koji su se njihali ispred bine.

– Najbolje se stvari doživljavaju. Ne treba ništa da se čuje, već da se oseti i to se osetilo večeras, reči su suvišne. Meni je ovdje bilo jako lepo. Inače ja u Nikšiću kada gostujem, bilo sam ili sa bendom, nama je uvijek ovdje lepo. Mene za Nikšić vezuje mnogo stvari počev od privatne, pa do raznoraznih priča. Taj fluid se jednostavno oseća. Ja volim Nikšić – rekao je Nenad Milosavljević odmah nakon sjajnog nastupa benda Galija.

Iako je kiša počela na pola nastupa, 7.000 prisutnih je sve velike hitove ovog niškog benda pevala u glas i uživala u numerama kao što su “Dodirni me”, “Kotor”, “Digni ruku”, “Mnogo sam žena poželeo” i “Stare trube”.

Beogradski hip-hop dvojac Bad Copy je nastavio da podiže atmosferu. Ajs Nigrutin i Timbe su isprašili ono što najbolje znaju, a to je da naprave odilčnu žurku. “Esi mi dobar”, “Žurka”, “Ljubav ili pivo” samo su neke od pesama koje su apsolutno svi u glas repovali zajedno sa bendom.

Na samom kraju, intenzitet kiše se naglo povećao i nastup benda Talisco, uz sve napore benda i produkcije da se isti održi, morao je da bude otkazan.

A večeras pokraj Krupca, ludilo… Kiril Djaikovski, Neverne Bebe, Mortal Kombat, Samostalni Referenti, Pero Defformero, Porto Morto i Freedom.

POGLEDATJTE NAJBOLJE FOTKE S DRUGOG DANA

HL

Previous post

NE ODUSTAJTE NIKAD! Ovo je lista 5 književnih bestselera koje su izdavači u prvi mah odbili

Next post

Nil Jang otvara digitalnu arhivu svega što je do sada snimio... baš svega

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *