Home»Film»O NE, OPET “TITANIK”… Kameron snima dokumentarac o svim greškama koje ne napravio u filmu

O NE, OPET “TITANIK”… Kameron snima dokumentarac o svim greškama koje ne napravio u filmu

3
Shares
Pinterest Google+
Džejms Kameron, Titanik/Photo: YouTube printscreen
Džejms Kameron, Titanik/Photo: YouTube printscreen

Posle gotovo dvadeset godina od premijere svetski popularnog (čitaj – svima nam se popeo na glavu) filma “Titanik”, režiser Džejms Kameron najavio je da će snimiti dokumentarni film koji će istražiti tačnost istorijskih činjenica, ali i proveriti tehničke detalje njegovog ostvarenja.

– Zašto se Rouz nije malo skupila na dasci i napravila mesta za Džeka? – prvo je i osnovno pitanje koje gledaoci postavljaju od samog pojavljivanja filma u bioskopima.

Posle dvodecenijskog čekanja na odgovor, izgleda da će radoznalost fanova biti zadovoljena. Kameron je najavio da će, u saradnji sa kanalom National Geographic snimiti dokumentarni film u trajanju od sat vremena.

Džejms Kameron, Titanik/Photo: YouTube printscreen
Džejms Kameron, Titanik/Photo: YouTube printscreen

– Kada sam režirao film, trudio sam se da sve istorijske i tehničke činjenice budu precizne, ali mislim da je došlo vreme da to i proverim – izjavio je Kameron.

On je dodao da će uz novu tehnologiju i saznanja tako videti da li je negde pogrešio, a moći će i da eventualne greške ispravi.

Film, režiran po istinitom događaju, premijerno je prikazan prvog novembra 1997. godine, a glavne uloge tumače Kejt Vinslet i Leonardo Dikaprio.

Previous post

Džesi Ver ima novi singl posle dve godine... preslušajte "Midnight"

Next post

NE GLEDATI PRE SPAVANJA... Penivajz vam je sve bliže... Stigao novi trejler za "To"

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *