Home»Muzika»DJ World»Apgrade Weekend… Tale Of Us 28. oktobra u Hangaru Luke Beograd

Apgrade Weekend… Tale Of Us 28. oktobra u Hangaru Luke Beograd

3
Shares
Pinterest Google+

Vodeći tandem savremene elektronske scene Tale Of Us nastupiće 28. oktobra na prvom jesenjem Apgrade događaju u Hangaru Luke Beograd.

Tale Of Us/ Photo: Promo
Tale Of Us/ Photo: Promo

Italijanski duo za veoma kratko vreme je dostigao status hedlajnera najvećih svetskih festivala, a njihove “Afterlife” žurke na Ibici već posle prve sezone stale su rame uz rame sa žurkama kao što su “Cocoon” ili “Solomun+1”.

Nakon što je publika prošlogodišnjeg Apgrade Weekenda na njih ostavila snažan utisak, Matteo i Carm su poželeli da njihov naredni dolazak u Beograd bude u “warehouse” formatu, i to baš u Hangaru u kojem je Apgrade pre njih već ugostio imena kao što su Marcel Dettmann, Sven Vath ili Nicolas Jaar.

Sa njima dolaze i još dve redovne gošće Afterlife žurki, britanska zvezda u usponu Vaal i beogradska tehno heroina Tijana T, dok će uvod u soničnu noć prepunu neobjavljene muzike koja tek dolazi u 2018. godini, izvesti duo domaćih selektora Akioki.

Ograničen broj ulaznica u predprodaji po cenama od 990 dinara za parter i 1490 dinara za VIP zonu, prodaju se na svim blagajnama u prodajnim mrežama i na sajtovima Gigstix.com i Eventim.rs.

Previous post

Sabor, ali Rokenrola... Vidimo se 22. jula u Lučanima

Next post

KONAČNO KREĆE SNIMANJE FILMA "Bohemian Rhapsody", Rami Malek je Fredi, a i vi možete da budete deo ekipe...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *