Home»TV»Šta mislite koliko su Džeremi, Džejms i Ričard stavili u džep posle prve sezone “The Grand Tour”? E sad pomnožite to sa nekim velikim brojem…

Šta mislite koliko su Džeremi, Džejms i Ričard stavili u džep posle prve sezone “The Grand Tour”? E sad pomnožite to sa nekim velikim brojem…

4
Shares
Pinterest Google+
The Grand Tour/Photo: dacebook@thegrandtour
The Grand Tour/Photo: dacebook@thegrandtour

Trojac Džeremi Klarkson, Ričard Hemond, Džejms Mej i njihov producent Endi Vilman zaradili su skoro dva miliona evra “po glavi” samo od prve sezone njihovog projekta “The Grand Tour”.

Posle burnog razlaza sa britanskom nacionalnom kućom BBC, četvorka je odlučila da osnuje producentsku kuću duhovitog naziva W. Chump and Sons, a zatim je, na radost miliona ljubitelja njihovih ludorija i automobila, potpisala ugovor sa Amazonom.

Prema objavljenim podacima, Džeremi, Ričard i Džejms i njihov producent su prihodovali vrtoglavih 8,39 miliona funti, odnosno 9,56 miliona evra, za prvih 13 epizoda.

Nakon plaćanja poreza, ostalo im je 7,66 miliona evra, odnosno 1,915 miliona evra po glavi.

– Direktori kompanije imaju nameru da nastave da se fokusiraju na produkciju kvalitetnog programa, vodeći računa da troškovi budu stabilni. Direktori su zadovoljni rezultatima prošle godine i nastaviće da traže nove poslovne mogućnosti – navodi se u saopštenju njihove firme.

Amazon nije komentarisao finansijske detalje ugovora, ali se iz papira vidi da je budžet za GT, čija sezona 2 uskoro izlazi, daleko manji od 160 miliona funti o čemu se spekulisalo.

Previous post

Rock festival po svačijoj meri... Jubilarni Plana Demo Fest 21. i 22. jula u Velikoj Plani

Next post

Kad Huti Ota Tre polaže zakletvu... Zaječarski bend objavio spot za pesmu "Pionir"

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *