Home»Muzika»Homeland»Kad Huti Ota Tre polaže zakletvu… Zaječarski bend objavio spot za pesmu “Pionir”

Kad Huti Ota Tre polaže zakletvu… Zaječarski bend objavio spot za pesmu “Pionir”

3
Shares
Pinterest Google+

Zaječarski bend Huti Ota Tre, objavio je prateći video za svoju prvu pesmu – “Pionir”. Za spot su korišćeni arhivski snimci sa Youtubea kao i snimak sa 48. zaječarske Gitarijade. Za montažu videa bio je zadužen Lord Zeinor.

Huti Ota Tre/ Photo: Facebook @HutiOtaTre
Huti Ota Tre/ Photo: Facebook @HutiOtaTre

Pesma “Pionir” nalazi se na prvom albumu benda objavljenom početkom godine (možete ga preslušati na ovom linku). Na albumu je sedam pesama, simbolično, kao prva cifra u njihovom imenu. Momci kažu da to znači da će na drugom albumu biti osam pesama, a mi ih držimo za reč.

Inače, bend Huti Ota Tre nastao je u garaži 1. decembra 2012. godine u Zaječaru. Pravac muzike koji svira je fuzija rokenrola, hip hopa, panka i fanka.

Huti Ota Tre/ Photo: Facebook @HutiOtaTre
Huti Ota Tre/ Photo: Facebook @HutiOtaTre

Publika je ove momke proglasila najboljima na 47. Gitarijadi. Dogurali su do finala BDFL-a, Demo Mastersa, BARF-a, Bunt Rok Festivala kao i do polufinala Music Testa i banjalučkog Demofesta dva puta. Bend i ove godine nastupa na Demofestu i to na glavnoj, Basstion bini.

Bend Huti Ota Tre trenutno radi u sastavu: Danko Nikolić – bas, Nikola Jovanović – bubanj, Mihailo Grbić – gitara, Davor Jevtić – vokal.

Previous post

Šta mislite koliko su Džeremi, Džejms i Ričard stavili u džep posle prve sezone "The Grand Tour"? E sad pomnožite to sa nekim velikim brojem...

Next post

Alis Kuper predstavio lyric video za "Paranormal"... Čekamo ostalih 11 "epizoda Zone sumraka"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *