Home»Kult»Poslednji snimak Merilin Monro, nastao samo nekoliko dana pred smrt… Kažu da joj se u očima videla mraćna senka…

Poslednji snimak Merilin Monro, nastao samo nekoliko dana pred smrt… Kažu da joj se u očima videla mraćna senka…

3
Shares
Pinterest Google+
Merlin Monro/Photo: facebook@MarilynMonroe
Merlin Monro/Photo: facebook@MarilynMonroe

Ovo je poslednji poznati snimak Merilin Monro. Nastao je krajem jula 1962. i na njemu se glumica vidi na plaži kako pozira fotografu Džordžu Borisu. Načinili su ga prolaznici koji su prisustvovali fotografisanju.

Džordž je kasnije ispričao da se videlo da glumicu “nešto muči”. Raspoloženje joj je variralo od histeričnog smejanja do bezrazložnih suza. Bila je rasejana i nije obraćala pažnju na ono što su joj govorili. Kažu da joj se u očima videla mraćna senka.

Merilin Monro pronašao je mrtvu u njenom stanu u ranim jutarnjim časovima 5. avgusta iste godine njen psihijatar Ralf Grinson. Njena kućna pomoćnica Eunis Marej osetila je da nešto nije u redu. Videla je svetlo ispod vrata, ali nije mogla da uđe u sobu.  Vest o smrti postala je naslovna strana svih tadašnjih novina.

Merlin Monro/Photo: facebook@MarilynMonroe
Merlin Monro/Photo: facebook@MarilynMonroe

Stopa samoubistava u Los Anđelesu se duplirala posle glumičine smrti, a novine su svakodnevno primale na desetine poziva i pisama sa zahtevima čitalaca da saznaju šta se desilo poznatoj glumici i pevačici.

HL/Izvor: thevintagenews.com 

Previous post

Pa, nije mu loš ukus... Evo šta kanadski premijer Džastin Trudo sluša ovog leta

Next post

Ej, žao im konja... Garbage imaju novu pesmu, preslušajte "No Horses"

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *