Home»Muzika»DJ World»Solomun pokreće trodnevni Apgrade Weekend 7. septembra na Kalemegdanu

Solomun pokreće trodnevni Apgrade Weekend 7. septembra na Kalemegdanu

3
Shares
Pinterest Google+

Posle izuzetnog “back2back” nastupa sa Dixonom na Exitu, Mladen Solomun najavljuje svoj dolazak u Beograd gde će 7. septembra otvoriti ovogodišnji Apgrade Weekend.

Solomun/ Photo: Promo
Solomun/ Photo: Promo

Trenutno najtraženiji balkanski muzičar u svetu, rođen u Travniku, odrastao u Hamburgu, godinama je gradio posebnu konekciju sa domaćom scenom, ali istovremeno svetu otkrivao muzičke detalje ovog podneblja koji su mu doneli slavu.

U proteklih pet godina Solomun konstantno dobija nagrade za naboljeg DJ-a, remiksera, izdavača, a njegov serijal žurki “Solomun +1”, koji će ove sezone imati čak 21 izdanje u gigantskom klubu Pacha, postao je uz “Music On” Marca Carole i Svenov “Cocoon”, jedan od tri najtraženija događaja na Ibici.

Amelie Lens/ Photo: Promo
Amelie Lens/ Photo: Promo

Pored Solomuna i Svena Vätha, svoj dolazak na treći Apgrade Weekend najavili su i titani nemačke elektronske scene Modeselektor i Michael Mayer, a od 7. septembra uveče do 10. septembra ujutro, beogradska publika imaće priliku da čuje i novu generaciju techno zvezda Amelie Lens, Konstantina Sibolda i Vrila.

Domaću scenu ove godine predstavljaće Tijana T, Marko Milosavljević, Lea Dobričić, Nikola Vemić, Stevie Whisper i Vlada Janjić.

Ograničena količina trodnevnih kompleta po prvoj ceni od 1890 din za Parter i 2990 din za VIP Terasu, prodaje se na svim blagajnama i putem sajtova Gigstix.com i Eventim.rs.

 

Previous post

Slavko Štimac otvara 24. Festival evropskog filma Palić

Next post

Algiers spotom za "Cleveland" pozivaju na borbu protiv rasizma i policijske brutalnosti

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *