Home»Muzika»Prvo pa… “First…”: Magic Bush promovisao debi album u Metropolisu

Prvo pa… “First…”: Magic Bush promovisao debi album u Metropolisu

4
Shares
Pinterest Google+
Magic Bush/ Photo: Promo
Magic Bush/ Photo: Promo

U Muzičkoj kući Metropolis održana je promocija debitantskog albuma “First…” grupe Magic Bush, koji je objavljen za izdavačku kuću Metropolis Music.

Photo: Promo
Photo: Promo

Na promociji su govorili članovi benda Damjan Dašić i Marko Ćalić kao i muzički kritičar Momčilo Rajin i urednica izdanja Olga Kepčija.

Debi album “First…” sadrži 12 pesama i snimljen je u beogradskom Studiju O. Muzičari koji su činili prvu postavu i komponovali pesme za debi album su: Damjan Dašić, Marko Ćalić, Nikola Dundjerović i Vitomir Milićević.

Olga Kepčija/ Photo: Promo
Olga Kepčija/ Photo: Promo

Album je sniman u periodu 2015-2016. godine, a muzički producenti izdanja su Damjan Dašić i Oliver Jovanović. Ceo album je otpevan na engleskom jeziku, a gosti na albumu su: Jamal Al Kiswani (sax), Branko Kosar (klavijature), Mirko Tomić (pedal steel), Vladimir Banovčanin i Ivan Kadelburg (prateći vokali).

Od polovine 2016. godine, zbog obaveza prema drugim projektima, umesto Nikole i Vitomira, novu postavu upotpunjuju Vladimir Jevtić (bubnjevi) i Ivan Stanković (bas gitara).

Magic Bush, trenutno, na koncertima promovišu svoj autorski rad, kao i muziku pod čijim uticajem komponuju, a od januara 2017. godine ponovo su u Studiju O, u kome snimaju pesame koje će se naći na drugom albumu.

Previous post

EXIT obeležava 50 godina Leta ljubavi uz nove Viber stikere

Next post

Recept za uspeh po Damiru Urbanu: Raditi, vežbati, igrati se, ne očekivati previše, a onda ako bude sreće, dobiješ sve

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *