Home»Muzika»ŠEST GODINA SMO ČEKALI… STING 17. SEPTEMBRA U KOMBANK ARENI

ŠEST GODINA SMO ČEKALI… STING 17. SEPTEMBRA U KOMBANK ARENI

5
Shares
Pinterest Google+
Sting/ Sting Commodore Ballroom, Vancouver BC. Feb. 1, 2017 57th & 9th Tour Photo: Rebecca Blissett
Sting Commodore Ballroom, Vancouver BC. Feb. 1, 2017 57th & 9th Tour Photo: Rebecca Blissett

Posle rasprodatih koncerata u Severnoj Americi, Evropi, Južnoj Americi i Meksiku, Sting u okviru svoje najnovije turneje 57th & 9th World Tour dolazi u Srbiju.

Svetski poznat muzičar održaće koncert u Beogradu, 17. septembra u Kombank Areni. Na najnovijoj turneji, Stingu se pridružuje tročlani bend koji čine njegovi dugogodišnji saradnici gitarista, Dominik Miler, Džoš Friz (bubnjevi) i Rufus Miler (gitara) i specijalni gost Džo Samner kao i harmonikaš Persi Kardona iz sastava The Last Bandoleros.

Gitarski vođena turneja 57th & 9th započela je u Severnoj Americi u februaru ove godine i do sada je obišla više od 50 gradova Evrope, Centralne i Južne Amerike i Azije. Turneju prate izuzetni komentari fanova i kritičara.

– U samoj srži nalazi se moćan talenat za pisanje pesama, tečne melodije, smeli ritmovi i smisleni tekstovi isporučeni od vrhunskog muzičara. Ovaj koncert zaslužuje počasnu titulu. Sting prikazuje raznovrsnost, dubinu i trajnu rock snagu na novoj turneji, “Austin 360”

“Lista pesama se kreće preko nadmoćnih novih pesama, solo materijala i klasišnih Police hitova. Sting je univerzalni pripovedač, izgrađen od onoga od čega su napravljene legende”, Vancouver Weekly

Stingov dvanaesti solo studijski album pod nazivom “57th & 9th”, je njegov prvi rock/pop projekat nakon više od decenije i objavljen je u novembru za A&M/Interscope Records.

Karijera sva u rekordima

Sting/Photo: Facebook@sting
Sting/Photo: Facebook@sting

Kompozitor, pevač, glumac, autor i aktivista Sting, rođen je u Njukaslu, Engleska, da bi se 1977. preselio u London gde je osnovao The Police sa Stjuartom koplandom i Endijem Samersom. Bend je objavio 5 studijskih albuma, osvojio 6 Gremi i 2 Bris nagrade i ušao 2003. godine u rock’n’roll “Kuću slavnih”. Kao jedan od najraznovsrnijih solo umetnika, Sting je osvojio još 10 Gremi nagrada, 2 Brit, Zlatni Globus, Emi i četiri Oskar nominacije, zatim Toni nominaciju, nagradu veka koju dodeljuje Billboard magazine i titulu “Ličnost godine”. Tokom svoje dugotrajne karijere, prodao je više od 100 miliona albuma. Sting podržava humanitarne organizacije kao što su Rainforest Fund, Amnesty International i Live Aid.

Kolekcija od deset pesama prikazuje širok spektar Stingovih stilova od promuklog, gitarskog prvog singla “I Can’t Stop Thinking About You” preko brutalnog “Petrol Head” do himnične “50.000”. Album je producirao Martin Kierszenbaum, snimljen je za nekoliko nedelja sa Stingovim dugogodišnjim saradnicima Dominikom Milerom i Vinijem Kolaiutaom kao i bubnjarem Džoš Frizom (Nine Inch Nails, Guns n’ Roses), gitaristom Lajlom Vormanom i pratećim vokalima iz bendova Tex-Mex i The Last Bandoleros.

Sting je prvi put nastupio u Areni pre šest godina sa simfonijskim orkestrom a 17. septembra naša publika će imate priliku da ga čuje u njegovom primarnom rock/pop zvuku u okviru turneje koju su mnogi već označili krunom Stingovih koncertnih nastupa.

Ulaznice za koncert u Beogradu biće u prodaji od srede, 21. juna od 10h. Članovi zvaničnog Sting.com fan kluba, ulaznice mogu naručiti dan ranije, u utorak, 20. juna preko sajta www.sting.com/tour

Ulaznice u regularnoj prodaji biće po cenama od 2990 dinara i naviše na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet Centra Beograda, Doma Omladine i Ušće Shopping centra i online: www.kombankarena.com, www.eventim.rs

Turneju 57th & 9th promoviše Live Nation Global Touring, producira Cherrytree Management i RZO Entertainment. Spisak kompletne turneje nalazi se na www.sting.com

 

Previous post

SAMO NEK SE ROKA... U Bačkoj Palanci održan prvi Dunav Fest, a evo kako je tamo bilo...

Next post

Sa Đurom kroz Svrbiju … Veče akustike i poezije u Ventilu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *