Home»Pulse»Puls grada»Proslavite Svetski dan muzike uz Love Hunters i Konzilium u Metropolisu

Proslavite Svetski dan muzike uz Love Hunters i Konzilium u Metropolisu

3
Shares
Pinterest Google+

U sredu, 21. juna Metropolis Music proslavlja Svetski dan muzike celodnevnim programom u Muzičkoj kući Metropolis (Makedonska 21).

Photo> Promo
Photo> Promo

Program počinje u 13:00 časova interaktivnom promocijom sajta www.metropolismusic.rs.

Zatin sledi upoznavanje posetilaca sa diskografskim planovima Metropolisa za drugu polovinu 2017. godine, kao i sa aktuelnim novitetima kao što je projekat Jovana Petrovića čiji će spot za numeru “1000 Faces” (EP “Nabukodonosor”) biti premijerno emitovan.

U čast Dana muzike, biće predstavljeno i novo izdanje Matropolis etikete, prvi zvanični “Best of” album jednog od najznačajnijih bendova domaće alternativne scene – Love Hunters.

Photo> Promo
Photo> Promo

Članovi benda i frontmen Milan Mumin govoriće o aktuelnom izdanju i planovima za 2017, u kojoj slave 35 godina postojanja benda, a promociju albuma zaokružiće mini koncertom.

Komzilium/ Photo: Facebook/ Komzilium
Komzilium/ Photo: Facebook/ Komzilium

Večernji program počinje u  21:00 čas, kada će u bašti Muzičke kuće Metropolis  premijerno nastupiti džez sastav Konzilium, čiji je album “Vizita” objavljen pod etiketom Metropolis Jazz.

Konzilium je osnovao Branko Trijić još 2003. godine tokom studiranja u Amsterdamu. Bend je od tada prošao kroz nekoliko promena članova, a poslednjih par godina nastupa u sastavu: Branko Trijić (gitara), Miloš Nikolić (truba), Miroslav Tovirac (bas), Dušan Janković (klavijature), Relja Svilar (perkusije) i Marko Kuzmanović (bubnjevi).

Previous post

Radiohead: 20 godina od objavljivanja "OK Computer", najuticajnijeg albuma devedesetih

Next post

Omaž "Oktoberfestu"... Završeno snimanje promotivnog spota za 15. Beer Fest

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *