Home»Fun»MORBIDNI MARKETING ILI NAJVEĆA TAJNA MUZIČKE INDUSTRIJE: Poznata pevačica mrtva je već godinama…

MORBIDNI MARKETING ILI NAJVEĆA TAJNA MUZIČKE INDUSTRIJE: Poznata pevačica mrtva je već godinama…

3
Shares
Pinterest Google+
Avriol Lavinj/Photo: facebook@avrillavigne
Avriol Lavinj/Photo: facebook@avrillavigne

Tvrdnja teoretičara zavere da je kanadska pevačica Avril Lavinj preminula ubrzo nakon što je 2002. godine izdala svoj prvi album, opet je ugledala svetlost dana proteklog vikenda na društvenim mrežama.

Naime, prema njihovoj već poznatoj verziji, Avril je posle smrti zamenila njena dvojnica, glumica Melisa Vandela, a obožavaoci pevačice veruju da je detalje o svojoj smrti ostavila u nekima od svojih pesama.

 

Teorija kaže da je Avril posle naglog uspeha pala u depresiju, a u to vreme joj je preminuo i deda, pa je celu situaciju teško podnela. Navodno je pronađena mrtva u svom stanu, a svi detalji su zataškani.

Teoretičari kao dokaze za svoje tvrdnje ističu promenu u njenom imidžu nakon što je izdala drugi album 2004. godine i od tinejdžerske buntovnice postala pop pevačica. Zamerili su joj što je odustala od rock elemenata svoje muzike i počela da se oblači tipično ženstveno.

Pošto se teorija proširila, kao nove dokaze isticali su da su se njeni ožiljci, tetovaže i mladeži na koži takođe izmenili, kao i oblik nosa i vilice.

Iako do svih ovih promena može da dođe nakon operacija, kao i drugačijeg svetla tokom snimanja, fanovi pevačice sigurni su da su to pokazatelji da je njihova tvrdnja istinita, a društvene mreže poslednjih dana opet su pune komentara na tu temu.

Pevačica, na celu ovu priču nema komentar, ali pojedini medijski izvori navode da je svi ovi navodi čak i zabavljaju.

Ona nije jedina o čijem životu, odnosno smrti, postoje teorije zavere. Tu su i primeri Gučija Mejna, Eminema, Pola Makartnija, pa i Bijonse.

HL/Izvor: 100posto.hr

 

Previous post

Hakeri ukrali nove "Pirate sa Kariba", traže otkup u bitkoinima

Next post

EXIT ne staje: Stižu The Jesus and Mary Chain i još 17 bendova

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *