Home»Muzika»Škrtice, Skindred i Kralj Čačka stižu na Arsenal Fest

Škrtice, Skindred i Kralj Čačka stižu na Arsenal Fest

3
Shares
Pinterest Google+
Skindred/ Promo: Photo
Skindred/ Promo: Photo

Britanski metal-hiphop-pankeri Skindred i domaći bend Škrtice nastupiće 24. juna na Main Stageu Arsenal Festa 07 u Kragujevcu, dok će iste večeri na Garden Stageu svirati Kralj Čačka.

– Bili smo svuda po svetu, ali uvek postoje nova mesta koje treba posetiti i publika kojoj treba svirati. Cilj nam je da budemo sve veći i veći. Znamo da na nas gledaju kao na jedan od najboljih bendova uživo…Ovog puta želimo da svi dođu, poslušaju nas i pridruže se žurci – kaže bubnjar benda Skindred.

Bend poseduje upečatljivu sposobnost da spoji najzaraznije i najteže metal rifove sa najmasnijim hiphop i rege gruvanjem, uz neophodnu dozu elektronike i pop senzibiliteta, što se može čuti u hitovima “Rat Race”, “Kill the Power”, “Ninja” i “Trouble”.

Škrtica/ Photo: Bojan Vasiljević
Škrtica/ Photo: Bojan Vasiljević

– Škrtice na Arsenalu. Dođite da vidite ono što treba da vidite – poručio je Zoran Kostić-Cane, koji posle tri pojavljivanja sa Partibrejkersima, sada dolazi prvi put na Arsenal sa svojom grupom Škrtice, koju čine i gitaristi Vladimir Kolarić-Kole (Veliki prezir) i Boris Mladenović (Jarboli), kao i basista Boško Mijušković i bubnjar Danilo Luković (Straight Mickey and the Boyz).

Kao i na aktuelnom debi albumu “Škrtice” (2016), bend uživo divlje, srčano i znojavo isporučuje eksplozivnu smesu panka, hard roka, novog talasa, hard kora i eksperimentalne muzike, što Cane sve objašnjava u tri reči: “Jako, snažno, istinito”.

Kralj Čačka/ Photo: Promo
Kralj Čačka/ Photo: Promo

Na Arsenal Festu prvi put nastupa i Kralja Čačka. Srpski Tom Vejts već deceniju je najbolje čuvana tajna srpske scene. Kralj Čačka je bend gitariste i pevača Nenada Marića koji je konačno nedavno ovekovečio svoj jedinstven spoj buntovničke i sanjarske šansone, bluza i džeza na debi albumu “Zemlja snova”.

Arsenal se tradicionalno održava u fantastičnim prostorima na otvorenom u Kneževom arsenalu, bivšoj fabrici naoružanja iz 19. Veka, u Zastavinoj bašti kao i u obližnjoj Čaurnici.

U promo periodu komplet ulaznica za sve tri večeri Arsenala 07 košta samo 1.800 dinara, dok je pojedinačna ulaznica 1.000 dinara. Ulaznice se mogu naći na svim prodajnim mestima Eventima.

Ostala prodajna mesta: Kragujevac – Dom omladine, TC Radnički 27. matra 19 I sprat, Dom sindikata, Čačak – Neven Tours (Eventim), Kraljevo – Caffeteria Flash back, Kruševac – Caffe club Grizzly, Požega – Caffe Burence, Užice – Kuća čaja ZEN, Aranđelovac – Caffe Koje Kude, Ćuprija – Caffe Bacardi, Smederevska Palanka – Punk Rock Caffe.

 

Previous post

"Anti G (Pobegni lažima)": Ovo je nova, ljubavno-protestna pesma benda Plutonia

Next post

Kad Buč Kesidi hoće da bude romantičan... Pogledajte spot za pesmu "Draga?" mnogo je drugačiji nego što očekujete

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *