Home»Muzika»DJ World»Party time… DJ Mahmut Orhan i Carla’s Dream 26. maja u Areni

Party time… DJ Mahmut Orhan i Carla’s Dream 26. maja u Areni

3
Shares
Pinterest Google+

DJ Mahmut Orhan i članovi muzičkog projekta Carla’s Dream pobrinuće se za nezaboravnu žurku u Kombank Areni, 26. maja u okviru nove programske celine Arena Dance Club.

Mahmut Orhan/ Photo: Facebook @mahmutorhann
Mahmut Orhan/ Photo: Facebook @mahmutorhann

DJ Mahmut Orhan napravio je pometnju na muzičkoj sceni prošle godine kada je objavio “Feel (fest. Sena Sener)” koja do sada ima impresivnih 172 miliona pregleda na Jutjub  i Spotifi kanalima a našla se i među top 20 na iTunes Dance i Global u više od 20 zemalja.

Mahmut Orhan kombinuje dip haus, gruvi indi dens i etno zvuk iz sopstvene kulturne tradicije što ga čini jednim od najperspektivnijih mladih muzičara. Njegov jedinstveni zvuk vuče korene duboko iz dens zajednice a njegovo stvaralaštvo napreduje sve bržim tempom.

Mahmut Orhan/ Photo: Promo
Mahmut Orhan/ Photo: Promo

U okviru Arena Dance Club večeri nastupiće i Carla’s Dream, vlasnici hita “Sub Pielea Mea – #Eroina”, jedne od vodećih numera na domaćim radio stanicama.

Carla’s Dream  je muzički projekat koji čini grupa pevača i kompozitora nepoznatog identiteta. Tokom koncerta, pevač benda prikriva svoje lice maskom, naočarima za sunce i kapuljačom. Kombinuju nekoliko muzičkih stilova uključujući hip hop, džez, rok i pop.

Carla's Dream/ Photo: Promo
Carla’s Dream/ Photo: Promo

Prva pesma koju su producirali bila je kontroverznog sadržaja Dă-te (“Get Off”) a tokom prošle godine skoro svaka numera a posebno “Imperfect” i “Acele”  našle su se među najslušanijim pesmama sa više od 50 miliona pregleda na Jutjub kanalu.

Na početku karijere, sarađivali su sa popularnom rumunskom zvezdom Innaom sa kojom su snimili pesmu “P.O.H.U.I”.

Na ovom Dance događaju koji Arena po prvi put organizuje, atmosferu pre Carla’s Dream i DJ Mahmut Orhana, zagrejaće DJ set TDI radija.

Ulaznice su u prodaji od 26. aprila, a najbržih 100 fanova moći će da ih nabavi po promotivnoj ceni od 1990 dinara na blagajni Kombank Arene, Bilet centra Beograda kao i na svim prodajnim mestima CS Eventima.

Previous post

Kad slave džezeri... Svetski dan džeza u Beogradu, Nišu i Bujanovcu

Next post

MALI VELIKI ROKER: Sa ovih fotki videćete kako je bilo na promociji pesme "Harley, Les Paul & rock’n’roll" Johnnyja Rankovića

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *