Home»TV»Preporuka»Druga sezona “Priča o Bogu” s Morganom Frimenom

Druga sezona “Priča o Bogu” s Morganom Frimenom

4
Shares
Pinterest Google+

Druga sezona serije, koja se sastoji iz tri jednočasovne epizode, premijerno se prikazuje na Uskrs 16. aprila u 21:55 na kanalu National Geographic.

Frimen će ponovo odvesti gledaoce na put oko sveta u potrazi za međuverskom povezanošću i razumevanjem kroz oči najvećih svetskih religija, nauke, antropologije i arheologije.

Photo: Facebook @StoryOfGodNatGeo
Photo: Facebook @StoryOfGodNatGeo

Serija koju je Wall Street Journal opisao kao fascinantnu, a Media Post kao prosvetljujuću, globalno će se prikazivati na National Geographic kanalima u 171 zemlji i na 45 jezika.

– Jedna od stvari koje su mi se najviše dopale u seriji je otkrivanje sveprisutnih niti koje dele sva ljudska bića kao pripadnici različitih kultura, vera i ideologija kad je reč o želji za razumevanjem velikih misterija života – rekao je Frimen i dodao – Nadam se da će ova serija nastaviti da zabavlja i informiše, ali i da će takođe započeti dijalog koji će nam pomoći da razumemo naše susede, kako u Sjedinjenim Državama, tako i širom sveta.

Morgan Frimen/ Photo: Promo
Morgan Frimen/ Photo: Promo

Sve tri epizode nove sezone biće prikazane jedna za drugom, a svaka će se baviti drugom temom: “Odabrani”, “Dokaz o postojanju Boga” i “Raj i pakao”.

U svakoj od njih, Frimen se susreće sa različitim sagovornicima, od dečaka sa Tibeta, indijanskog poglavice pa preko fizičara Arda Luisa, koji mu pomažu u pokušaju da odgovori na neka od pitanja koja muče sve nas –Šta je raj? Ko su odabrani? Ima li dokaza da Bog postoji?

Photo: Facebook @StoryOfGodNatGeo
Photo: Facebook @StoryOfGodNatGeo
Previous post

Izložba minijatura u KC Čukarica

Next post

TRILING ASOVA: Dušan Jevtović, Vasil Hadžimanov i Peđa Milutinović u klubu Soul Society

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *